Hírek

Hétfői vendégesélyek…

Ma irány a spanyol és a török bajnokság!

Getafe-Real Sociedad x2!

Noha eddig gyatrán tolják idegenben a baszkok, ma mégis bizalmat szavazunk Moyes mester alakulatának!
A 29 pontos fővárosiak a 30 egységnél járó San Sebastian-i együttest látják vendégül. A kékek 5-3-5-ös mérleggel rendelkeznek hazai környezetben, a formájuk szeszélyes, legutóbb épp idegenben győztek Cordobában. A társaságban egy fontos hiányzó biztosan lesz, Lafita, de további három középpályás bevetése kérdéses. A vendégek idegenben botrányosak, még mindig nyeretlenek (0-6-8, 8-21), otthon viszont erősebbek mostanság. Mindkét alakulatnak nagyon fontosak a pontok, hiszen még nincsenek biztonságban. Vela sérült, rajta kívül viszont mindenki bevethető.
Az ősszel a Getafe meglepte az Anoétában a baszkokat (1-2), most viszont szerintünk a vendégek nem kapnak ki. Szerintünk x2-ben elmegy a történet!

Gaziantepsor-Trabzonspor 2!

A 11. fogadja a 6. helyezettet a 24. fordulóban. A Gaziantepsor alsóházi csapat, ami papírforma ezzel a kerettel. A jelek szerint nem lesz gondja a kieséssel, de néhány hete még nem ez lett volna a téma. Rossz formában van, az utolsó négy fordulóban egy pontja van, az is az utolsó előttivel szemben. A Fenerbahce volt az egyetlen nehéz ellenfele, de az meg idegenben lőtt neki ötöt. Otthon szenved, 4-2-6-os mérlege és 8-16-os gólkülönbsége rossz, a lőtt találatok száma a legkevesebb, és sorban bukik el. A Trabzonspor költségvetésre az élmezőnybe tartozik, de igazán nagy sikerre nem képes. Most is maximum a 4. hely és az Európa-liga lehet meg. Viszont jelenlegi nagy formájában ez simán. Az utolsó 10 fordulóban 5-4-1-et tud, korábbi nagyon defenzív játékát felváltotta a bevállalós, a második legtöbb gólt rúgta, de sokat is nyelt. Idegenben azért ehhez képest óvatos, 2-7-2-es mérlege és 16-15-ös gólkülönbsége van. Hazai oldalon akad hiányzó, a Trabzon száguld, vendégként van mit javítani. Most megteheti, az odds esik.

Olvasói sztorik