Hírek

Támadószellemű stratégák, garantált gólok!

Ma egy olasz és egy német meccs került fel az étlapunkra...

Cagliari-Empoli +2,5!

Újra Zdenek Zeman irányítja a szárdokat, és a cseh mester neve garancia a gólokra…
Nagy bajban vannak a szigetlakók: 26 játéknapot követően 20 egységgel a 18., kieső helyen állomásoznak. A bajnokságot Zeman mesterrel kezdték a piros-kékek, és noha olykor kijött a lépés Contiéknak, összességében elégedetlen volt a klubvezetés a brigád teljesítményével. Érkezett Zola, aki megint csak nem tudott csodát tenni, legutóbbi hat ütközetén mindössze egy pontot szerzett a társaság. Ment az egykori remek csatár, és a cseh stratéga visszatért! Sok logikát nem látunk e döntés mögött, de ez ugye a Serie A, ahol minden megtörténhet.
A Cagliari hazai mérlege 2-3-8, legutóbb a Sassuolót verték, de még januárban. A védelemmel vannak nagy bajok, már 49-szer kapitulált a hátsó alakzat, ezzel a legrosszabb bekksor az övék. Hiányzók lesznek a csapatban, a védő Avelar és a középpályás Cossu eltiltott, sérült még Ekdal és Mensah (mindkettő középpályás). Cop, a télen igazolt horvát csatár viszont visszatérhet, mint ahogy Balzano is talán a védelembe.
Az Empoli 29 pontjával viszonylagos biztonságban várhatja a szardíniai kirándulást: a kék-fehérek 1-8-3-as soruk arra enged következtetni, hogy Macccaronéék egy pontra szinte mindenhol jók. A formájuk biztató, január vége óta nem kaptak ki, otthon fontos kiesési rangadókat nyertek meg, vendégségben pedig legutóbbi három kirándulásukat iksszel zárták – pedig megfordultak a Milannál és a Rómánál is!
Maurizio Sarri vezetőedzőnek lesznek gondjai a kezdőcsapat összeállításakor. Valdifiori, egy kezdő középpályás eltiltott lesz, ugyanebből a csapatrészből hiányzik majd egy másik alapember, Pucciarelli is. A védelem is hézagos lehet, a múlt héten lesérült Tonelli mellett Rugani (bekk) is hagyott ki edzéseket. Elől a veterán Tavano bajlódott kisebb sérüléssel, de az öreg rókát minden bizonnyal összefoltozzák ma estére.
A Caglirai eddig nem sok örömet okozott drukkereinek a Sant’Eliában. Ma sem vagyunk biztosak abban, hogy mindhárom pontot begyűjtik Sauék, viszont bízunk van egy olyan érzésünk, hogy Zeman mester keze munkája ismételten látszik majd a szárdok játékán. Ez pedig gólokat jelenthet: jöhet a mindkét fél betalál opció és akár a +2,5 is!

Frankfurt-Paderborn +2.5! 1!

A hazaiak hajlamosak a nyílt játékra, az újonc védelme sebezhető: összejöhet három találat a Commerzbank-Arénában!
Thomas Schaaf nem hazudtolja meg önmagát: a Bréma legendája épp olyan offenzív harcmodort táplált frankfurti játékosaiba is, mint tette azt a Weser folyó partján. A piros-feketék a középmezőnyben tanyáznak, 31 pontjukhoz 6-3-3-as hazai mutató, és összességében 44-49-es gólkülönbség párosul Adnak is, de kapnak is a srácok. A forma meglehetősen ingadozó: otthon verték a Schalkét és a Hamburgot, idegenben viszont kikaptak a Mainz és a Köln vendégeként is. A támadósorban a Meier-Seferovic páros pazarul termeli a gólokat, ketten együtt már 25 találatot jegyeznek. A keretben két fontos bekk sérült.
Az újonc egyre veszélyesebb vizekre evez, már csak a 16., osztályozós pozícióban tanyázik 23 egységgel. Vendégségben nem megy a kék-feketéknek: 2-4-6 (8-23) a vonatkozó statisztikájuk, és elsősorban a támadójáték dadog a túrákon. Három vereségből és 0-11-es gólkülönbséggel a hátuk mögött érkeznek Frankfurtba… Andre Breitenreiter vezetőedző viszont szinte mindenkire számíthat, az alapcsapat bevetésre készen áll.
Az ősszel, fordított felállásban 3-1-re nyertek Meháék. Most viszont szerintünk a frankfurtiak elégtételt vesznek a vereségért, és behúzhatják a három pontot. És ha már három: ennyi találat is összejöhet a kilencven perc során!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik