Hírek

Spanyol hazai és török gólok!

A Celta az Elchét, a Trabzonspor a Karabuksport fogadja...

Celta Vigo-Elche 1! -2,5!

A vígóiak kezdik összekapni magukat, a vendégek a kiesés elől menekülnek. Kevés gólt és hazai sikert várunk…
A 25. fordulót rendezik a La Ligában, és a halványkékek őrzik felsőházi tagságukat 31 egységgel. Eduardo Berizzo együttese a Municipal de Balaidos-ban 5-3-3-as sort tud felmutatni. A forma most éppen jó, két győzelemből és összességében négy veretlen ütközetből érkeznek a mai találkozóra. A társulatból egy bekk eltiltás, egy másik sérülés miatt nem lehet ott a pályán. Fontasék védekezése nagyon rendben van, gólkülönbségük 25-24 – igaz, a támadósor azért jobban is tolhatná. Jó hír a drukkereknek, hogy sérülése után Charles, a gólerős támadó ott lehet ismét a kezdőben, mint ahogy Mallo, a védő is, aki letöltötte eltiltását.
Az Elche nehéz szezont fut, a zöld-fehérek a kiesés ellen küzdenek. A gárda 23 egységével a 17. pozícióban állomásozott, idegenben 3-2-6-os mérleget produkálva. Ha csak a 2015-ös esztendőt vennénk figyelembe, semmi gondjuk nem lenne Jonathaséknak – csak hát a 2014-es ősz pocsékra sikeredett. Most két győztes ütközet után a Reallal is partiban voltak Lombanék. A keret nem lesz teljes, egy alapbekk eltiltott, egy másik sérült, csak úgy, mint egy középpályás.
AZ egymás elleni meccseiken rendre kevés gól született eddig, ősszel Nolito találatával a kékek nyertek Elchében. Ma is a vígóiakat érezzük erősebbnek és esélyesebbnek, és nem várunk gólzuhatagot. 1-es és szerintünk -2,5 a két vállalható opció!

Trabzonspor-Karabukspor +2.5!

Gólokkal számolunk a hétfői török ütközetben: a vendégek támadósora nem rossz, és otthon a Trabzon is veszélyes…
A 22. fordulót rendezik a török élvonalban. A hazai alakulat 34 pontjával mindössze a 6. a tabellán, az EL-re még odaérhet, lemaradása a 4. pozíciótól 4 egység. Odahaza nincsen különösebb baj Ersun Yanal fiaival, 7-3-1-es mérlegük erőteljes, vendégségben viszont kimondottan döntetlen-specialista a piros-kék brigád (1-7-2). A Hüseyin Avni Aker Stadium-ban 27-19 a gólarányuk Cardosoéknak, tehát hajlamosak a nyílt játékra saját közönségük előtt. A formájuk a bajnokságban nem rossz, régen nem kaptak ki, viszont búcsúzni kényszerültek a nemzetközi porondtól – a Napoli oda-vissza elverte Ekiciéket. A keretbe visszatér egy eltiltott bekk.
A Karabukspor nincs egyszerű szituban, ugyanis a gárda kieső helyről várja a folytatást. 17 pont áll a nevük mellett, ebből vendégségben 1-3-7 a vonatkozó soruk – egyetlen sikerüket a Rizesspornál réték el még decemberben. Tolunay Kafkas legénysége gyenge passzban várja a mai túrát, két remi után a múlt héten kikapott a Mersin Idmannál. A támadópotenciál pedig megvan a brigádban: Kumbela, Abdoru Traore, Akpala és Samba Sow egyaránt jó gólveszélyes csatár. A védelemmel inkább adódnak gondok, ráadásul most hiányos is lesz a hátsó alakzat: három bekk sérült, kettő közülük alapembernek számít, rajuk kívül egy középpályás bajlódik sérüléssel hetek óta.
A vendégek az életükért küzdenek, szerintünk – ahogy eddig – ezúttal is belemennek a nyílt csatába. A Trabzon is hajlamos a támadófocira: a házigazda 14/7-es, a vendégek 13/8-as over/under mérleget tudnak felmutatni. Ősszek a Karabukspor 3-0-ra nyert. Ma is várunk 3 találatot, igaz, más elosztásban… Tippünk tehát: +2,5!

Olvasói sztorik