Hírek

Vendégesély és gólok!

A Fradi nyerni megy Dunaújvárosba, a Bundesligában igazi rangadót rendeznek!

Dunaújváros-Ferencváros 2!

Az újonc a kiesés elől menekül, a Fradi a dobogóra hajt – szerintünk a fővárosiak elhozzák a pontokat.
Az újvárosiak egészen tisztességesen szerepeltek az ősszel. Alig-alig tudtak otthon játszani Nikháziék. A telet a 14. helyen töltötték 13 ponttal, 3-2-1-es hazai mérleggel. A keret rendesen átalakult a télen. Íme!
Érkezők: Eppel Márton (Paks, szabadon igazolható volt), Safet Jahic (szlovén, szabadon igazolható volt, legutóbb Kaposvári Rákóczi), Goran Marics (szerb, szabadon igazolható volt, legutóbb Lombard Pápa), Szellák Soma (szabadon igazolható, legutóbb Bp. Honvéd Akadémia), Vaskó Tamás (szabadon igazolható volt, legutóbb PAFC), Rafe Wolfe (jamaicai, Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Hidvégi Sándor (FTC, az ősszel kölcsönben MTK), Papp Máté (Videoton, legutóbb PAFC, kölcsönben)
Távozók: Timotej Dodlek (szlovén, szabadon igazolható), Józsi György (szabadon igazolható), Rowen Muscat (máltai, FC Birkirkara – Málta, szabadon igazolható volt), Szalai Tamás (Csákvár)
Kölcsönbe távozók: Burucz Barna (Csákvár), Milinte Árpád (Csákvár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Hangya Szilveszter (MTK, onnan Vasas, kölcsönbe), Milan Perics (szerb, Videoton, onnan Mladost Obraska – Bosznia-Hercegovina), Zsótér Donát (Videoton, onnan PAFC, kölcsönbe)
Távozhatnak: Dino Gavric (horvát), Bruno Pascua (spanyol)
A Fradi 31 egységig jutott ősszel, odahaza nem is volt gond Doll mester együtteségel (6-2-0), viszont a túrákon annál inkább (3-2-4). A télen az Üllői úton is történt néhány változás.

Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható volt, legutóbb FC Ingolstadt 04 – Németország), Varga Roland (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország)
Kölcsönből visszatérők: Hidvégi Sándor (MTK)
Kölcsönbe távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Nyíregyháza), Hidvégi Sándor (Dunaújváros), Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
A zöld-fehérek a felkészülési időszakban sorra nyerték mérkőzéseiket, így a drukkerek bizakodó hangulatban várhatják a mai találkozót.
Augusztus végén a fővárosban 2-0-ra nyert a Fradi – és ma is Bödééknek szavazunk bizalmat. Szerintünk a dobogóra hajtó zöld-fehérek mindhárom pontot elhozzák az újonctól. Tippünk tehát: 2-es!

Werder Bremen-Wolfsburg Mindkét csapat betalál: IGEN!

Két nagyszerű formában lévő együttes csap össze a Bundesligában. A Werder a középmezőny tagja, 30 pontjához 6-3-2-es erőteljes haza sor párosul. A gólkülönbsége a Weser Stadionban 20-13, és összességében is hajlamos az eseménydús meccsekre. Over-under mérlege 15-7. A formája remek, december vége óta öt győzelem és egy iksz jött össze. Egy eltiltott középpályás mellett egy másik sérült, és egy fontos bekk sem bevethető. A Wolfsburg nemcsak Németországban, hanem Európában is menetel. A bajnokságban magabiztosan őrzi második helyét, immár 47 pontnál jár, vendégségben viszont sebezhető (4-3-3, 21-16). Dosték formájára nem lehet panasz, hiszen november közepe óta nem kaptak ki, az idei öt bajnokijukból négyet nyertek, csak Frankfurtban remiztek. A keretben két középpályás sérült. Az előrejátékban jók, 15-ször játszottak +2.5-ös meccset. Az egymás elleni találkozóikon rendre esett három gól, és ma is ezt várjuk. Nálunk a +2.5 az alaptipp, és a mindkét fél betalál opció is jó eséllyel jöhet!

Olvasói sztorik