Hírek

Nem játszik többet a Serie B-ben

Egy senki vagyok, ám az ellenségemnek sem kívánom, amit átéltem - nyilatkozta a magyar hátvéd, Tamás Krisztián.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az olasz élvonalbeli AC Milan január végén adta kölcsön a cseh Slavia Prahának Tamás Krisztiánt. A húszéves utánpótlás-válogatott játékos – aki már be is mutatkozott új csapatában – az őszt szintén kölcsönben, az olasz másodosztályban szereplő Varesénél töltötte, és most a pianetaserieb.it oldalon mesélt az ott átélt nehézségekről.

– Sokat tanultam Olaszországban, magánemberként és labdarúgóként egyaránt, történtek azonban velem nagyon rossz dolgok, amelyek miatt el kellett hagynom az országot. Különösen a Varesénél eltöltött időszak volt nehéz, ahol sok ellentétem támadt az edzővel. Csak védekezni akartunk, féltünk támadni, ám a modern futball nem erről szól. A hátvédnek is előre kell mennie, ha úgy adódik, én viszont éppen ezek miatt maradtam ki a csapatból. Sajnálom, hogy erről kell beszélnem, de ez az igazság. Amikor a Slaviához jöttem, hirtelen senkit sem zavar a játékstílusom. Fura, ugye? – fogalmazott.

– Szörnyen éreztem magam, hiszen nem játszhattam. Most jó helyen vagyok, ám ha a Milan vezetősége kéri, visszatérek Olaszországba. Milánóban is kaptam néhány ígéretet, de kevés konkrétummal. Az biztos, hogy soha többé nem futballozom a Serie B-ben. Nem azért mondom ezt, mert nagy játékosnak hiszem magam. Egy senki vagyok, ám az ellenségemnek sem kívánom, amit átéltem – tette hozzá Tamás Krisztián.

Olvasói sztorik