Hírek

Holland és német bajnokik!

Nem írjuk ma le a vendégeket, nagyon nem...

Heracles-Feyenoord 2! +2,5!

Rossz forma, fegyelmezési ügyek, feszültség az öltözőben – a BL-selejtezőre hajtó vendégek jó eséllyel sikert aratnak Almeoban!
Valami nagyon nem stimmel a házigazdánál. A Heracles a 16., osztályozós helyen áll, 22 fellépésen mindössze 17 egységet gyűjtve. A fekete-fehérek a Polman Stadionban is gyengék, mérlegük 2-2-6 (15-21), a formájuk pedig egyenesen katasztrofális: december 12-e óta képtelenek nyerni, ebben a hétmeccses periódusban mindössze két pontra futotta erejükből. A héten érdekes információk láttak napvilágot a Heracles-szel kapcsolatban: a gárda egyik legjobb képességű támadója, Tannane kikerült a keretből fegyelmezési szándékkal. Egy középpályás december vége óta sérült. A brigád over-under mérlege 18/4 – a gólkülönbségük 30-49, a legtöbbször a fekete-fehérek védelme kapitulált.
A Feyenoord Fred Rutten vezetésével nehezen kapta el a fonalat, ám a tréner azért csak összerázta a rotterdamiakat. A piros-fehér-feketék már a 3. helyen tanyáznak 41 ponttal – ez a pozíció sima EL-indulást érne. De nagyon tömör az élmezőny, ám Kazim-Kazimék még akár a 2., BL-selejtezőt érő helyre is odaérhetnek. Hátrányuk az Ajax-szal szemben a játéknap előtt 5 egység volt…
Idegenben Immersék 5-3-2-es sort tudnak felmutatni, a PSV-nél és a Heerenveennél kaptak ki – ez utóbbi zakó rontja el az összképet, már ami a társulat formáját illeti. A legutóbbi hat bajnokin így 4-1-1-es a statisztikája a Feyenoordnak, ahol friss sérült nincs a keretben. Egy alapbekk és egy támadó sérült, de már a múlt héten sem voltak bevethetőek.
A Heracles 2008 óta nem verte meg a rotterdamiakat, ikszelni is négy éve sikerült nekik ebben a felállásban. Azt gondoljuk, hogy az ezer sebből vérző almeoi alakulat nem ma jön ki a gödörből. Tippünk 2-es és +2.5!

Bayer Leverkusen-Wolfsburg Mindkét csapat betalál: IGEN! +2,5! x2!

Rangadót rendeznek a BayArénában, mi pedig gólokat érzünk a találkozón. Hiányos hazai védelem, offenzív taktika mindkét részről…
A piros-feketék eddig felemásan kezdték a tavaszt, ám szomorkodásra semmi ok, hiszen ugyan a 6. helyen állnak, ám két egység a lemaradásuk a dobogós Schalkéval szemben. Most 32-nél járnak Bellarabiék, odahaza őrzik veretlenségüket, viszont feltűnően sokat remiznek (4-6-0). Roger Schmidt legénysége 2015-ben eddig mindent “csinált”: ikszelt a Dortmunddal, nyert a fővárosban, majd kikapott a Weser Sradionban. A Bréma elleni vereség különösen fájó, hiszen amellett, hogy pont nélkül maradtak Sonék, még két alapemberüket is elveszítették. A védelem lesz nagyon hiányos, hiszen a sérült Jedvaj mellett Wendell és Toprak is lapos eltiltását tölti ma délután. Papadopoulos és Boenisch helyettesítheti őket.
A Wolfsburg a 2. a Bundesligában, Dietmar Hecking alakulata tehát remekül teljesít az idei kiírásban. A zöldek eddig 41 pontig jutottak, vendégségben viszont azért sebezhetőnek tűnnek (3-3-3). A téli átigazolási piacon Schürrlét is megszerző együttes támadószekciója félelmetes: noha elment Olic (Hamburg), így sem hangzik rosszul a Dost-Caligiuri-De Bryne-Schürrle négyes – padozik Hunt és Bendtner. De mögöttük Arnold és Gustavo Luiz parádés teljesítménye is kell a jó eredményekhez. Szóval, nem ragozzuk tovább, a farkasok az idén igazi csapattá értek!
A formájukra sem lehet panasz, hiszen két hazai siker mellett Frankfurtból egy egységgel tértek haza. A múlt hétvégén a Hoffenheim járt náluk, és Naldoék játszi könnyedséggel verték a “falusiakat” 3-0-ra. A keretben egy fontos hiányzó van, Perisic sérült a középpályáról.
A két együttes közös múltja elképesztő! Szinte minden ütközetükben jött a mindkét fél betalál, illetve a +2,5-ös opció! Elnézve a hazai lyukas védelmet, ma sem várunk gólcsendet… Lesznek találatok szép számmal, no és bízunk a zöldekben, hogy nem kapnak ki!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik