Hírek

Gólok a fővárosban!

A déli alakulat a darazsakhoz látogat...

Rayo Vallecano-Cordoba +2,5!

A hazaiak a liga egyike legszeszélyesebb alakulata, a déliek kezdenek feltámadni: nem lesz itt óvatoskodás, jönnek a találatok, legalább három!
A Rayo klasszikus középcsapat, annak minden ismérvét felvonultatva. Totálisan kiszámíthaatlanok a darazsak, 20 pontjukból eddig mindössze hetet húztak be saját stadionjukban (2-1-5). A támadójáték olykor akadozott Madridban, eddigi nyolc ütközetükben nyolcszor voltak eredményesek Baptistaoék. A 2014-es esztendőt pocsék formában zárták a fővárosiak, aztán az idei első tétmeccsen megnyerték idegenben a madridi kisrangadót (Getafe 1-2). Paco Jemez egy bekkre eltiltás, egyre pedig sérülés miatt nem számíthat.

A Cordoba újonc a ligában, célja a bennmaradás kivívása. A szezon első 13 találkozóját botrányosan gyengén tolták le a zöld-fehérek, nyeretlenek maradtak, el is jött az edzőváltás ideje. Miroslav Djukic fel is rázta a délieket, az elmúlt négy bajnokin 7 egységet kasszíroztak Borjáék – a múlt hétfőn fontos három pontot húztak be a Granada ellen (2-0). Idegenben gyengék a fiúk, mérlegük 1-3-4 – a San Mamesben győztek nem kis meglepetésre. Egy középpályás a kameruni válogatottnál készül, egy támadó pedig sérült – mindkettő fontos láncszemnek számít.

Az elmúlt esztendőkben rendre gólgazdag ütközeteket vívtak a felek. És ma sem várunk mást, hiszen az óvatoskodásnak helye nincs: egyik egység sincs abban a helyzetben, hogy döntetlenre futballozon. Ennek megfelelően nyílt játékot várunk, és összességében legalább három találatot. Tippünk tehát: +2.5!

Olvasói sztorik