Hírek

2014 legnagyobb balhéi a megyei futballban!

Hasba térdelte a kapus a bírót, nekirontottak az újságírónknak, egymást verték a játékosok a meccs közben. Videós összeállítás!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zala megye: Gutorfölde–Páka

Forrtak az indulatok a pálya szélén a Gutorfölde–Páka megye II-es mérkőzés szünetében: nekirontottak a Zalaifoci.hu szerkesztőjének.

Nógrád megye: Pásztó-Somoskőújfalu

A már a rendes játékidőben is rendkívül parázs hangulatú találkozón közvetlenül a lefújás után szabadultak el végleg az indulatok.

Zala megye: Csesztreg–Lenti

A Csesztreg SE–Lenti TE szomszédvári rangadókat mindig hatalmas csata, és parázs hangulat szokta övezni. Ez a legutóbbi mérkőzésen is így volt, igaz most a nézőtéren jobban zajlott az élet. A mérkőzés 78. percében – 1-0-ás csesztregi vezetésnél – két néző szóváltásba keveredett, majd az egyik átment a másikhoz, hogy a sérelmét számon kérje. A számon kért néző épp a csesztregi csapatban játszó Molnár Gábornak az édesapja.

Fejér megye: Gárdony-Beloiannisz

Elszabadultak az indulatok a Gárdony-Beloiannisz öregfiúk találkozó végén – a két csapat szó szerint egymásnak esett. A lökésekből és a rúgásokból az egyik asszisztensnek is bőven kijutott, a videó tanulsága alapján kétszer is a földre került.

Nógrád megye: Berkenye-Nőtincs

Igen csak parázs hangulatban ért véget a Berkenye-Nőtincs rangadó – két piros lap és lökdösődés jellemezte a lefújás pillanatait.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Martonyi-Sajókaza

Borsod megyében is zajlik az élet, igaz, ez most olyan eset volt amit azért ritkán lát az ember. A Martonyi-Sajókaza meccsen a vendégek kapusa kikelt magából, többször megtámadta a játékvezetőt, majd hason térdelte. Természetesen a spori félbeszakította a meccset.

Nógrád megye: Héhalom-Szécsény

Egy magáról megfeledkező szurkoló előbb meg akarta támadni a játékvezetőt, majd jobb híján a saját csapata játékosát kezdte el ütni-rúgni.

Békés megye: Mezőmegyer-Kunágota

Komoly utójátéka volt a Mezőmegyer-Kunágota meccsnek Békés megyében, amelyről az alábbi videó is beszámol.

Nógrád megye: Erdőkürt-Vanyarc

Három piros lapot és egy nézőtéri verekedést tartogatott az idő előtt véget érő ütközet.

Olvasói sztorik