Hírek

Gólok és kettes!

Ma megint a ködös Albionban időzünk el...

Burnley-Tottenham +2.5! 2!

Mindkét együttes a jobbik arcát mutatja mostanság – gólgazdag csatát várunk a kupameccsükön!
Sean Dyche összekapta az újoncot: a Burnleyt szinte mindenki biztos kiesőnek könyvelte el a szezon előtt, ám a piros-kék-fehérek egyelőre nem adják könnyen a bőrüket. Egyelőre ugyan a vonal alatt tanyáznak, ám lemaradásuk minimális, ha hozzák a közelmúltban mutatott formájukat, megmenekülhetnek május végén. A Turf Moor-on nem túl ütős a gárda (2-4-4), a támadójáték viszont pocsék: mindössze 7-szer voltak eredményesek hazai környezetben Ingsék.
Mint említettük, az elmúlt két játéknapon kimondottan értékes ikszeket értek el Boydék: előbb a Manchester Citynél, majd a Newcastle-nél is ikszeltek a fiúk. És a pontok értékét növeli, hogy mindkétszer hátrányból egalizáltak Barnesék.
A Newcastle-i kirándulás áldozatokkal járt: megsérült egy kezdő bekk és egy kezdő középpályás – így már nehéz lesz összepakolni a védelmet, ahonnan még két fontos láncszem ugyancsak hiányzik…
Pochettino mester együttese is kezdi összekapni magát, immár az 5. helyről várhatja a bajnoki folytatást a londoni alakulat. Idegenben masszívan Kanéék (5-2-2), akik a legutóbbi kilenc mérkőzésük közül mindössze egyet buktak el. A legutóbbi bajnokin egy laza ötöst hintettek a listavezető Chelsea-nek.
A keret szinte teljes lesz, ugyanis csak Lamela és Mayson küzd sérüléssel. Elől Kane félelmetes formát mutat, de Chaldi, Eriksen és Soldado is bevetésre készen áll. Azért ez nem rossz névsor…
Eddig kilencszer ütköztek meg a felek, és mindannyiszor jött a +2.5-ös opció! Ma is várunk találatokat, szerintünk a hazaiak is bátran beleállnak majd a meccsbe. Mi a góloknak szavazunk bizalmat alaptippként, mellékesen pedig a vendégek továbbjutását várjuk!

Wimbledon-Liverpool (1-0) 2!

Noha a vörösök már néhány nagy (negatív) meglepetést szolgáltattak az idén, most mégis bizalmat szavazunk nekik. Az ellenfél a negyedik vonalban szerénykedő középcsapat, amely ugyan jó passzban várja az ütközetet, a The Cherry Red Records Fans’ Stadium-ban nem különösebben veszélyes (5-3-4), és két bekkje sem bevethető. A Liverpool a Premier League-ben jelenleg mindössze a 8., idegenben tökéletesen szeszélyes: hol nyer, hol veszít (4-0-5). A formára mondhatnánk, hogy biztató, miután az óévben lemészárolták Gerrardék a Swansea-t, viszont az esztendő első napján nem bírtak az Anfielden a Leicesterrel – kétgólos előnyt herdáltak el Courinhoék. Johnson, Allen és Lallana sérült, őket nem vetheti be Brendan Rodgers mester. A vörösök kiszámíthatatlanok, ugyanakkor muszáj már valamit felmutatniuk Sterlingéknek. Erre tökéletesen alkalmas lehet az FA Kupa: szerintünk kettővel győznek a vendégek!

Olvasói sztorik