Hírek

Egy jó walesi kettes!

A Bangor a Balát látja vendégül...

Bangor City-Bala Town 2! +2,5!

A walesi élvonalban a sereghajtó fogadja a 4. helyezettet. Az egykor szebb napokat megélt Bangor egyelőre mindössze 10 egységet húzott be, hazai környezetben pedig még nyeretlen. Mérlege a Farrar Road-on 0-3-6, a formája viszont biztató: legutóbbi két bajnokiján nem kapott ki, a Prestatynnál fontos kiesési rangadót nyertek meg a kékek. Viszont a siker áldozatokkal járt, egy fontos bekket és egy kezdő középpályást kiállítottak, velük nem kalkulálhat a szakvezetés. Leginkább a brigád támadójátékával van probléma, 18 meccsen 19-szer voltak eredményesek a fiúk – a legimpotensebb csatársor az övék a ligában. A Bala a 4. helyről várja a folytatást, 17 ütközetben 32 pontot húztak be a fekete-fehérek. Remek szériát futottak, ám a legutóbbi játéknapon kikaptak a listavezetőnél (Nem Saints 1-0). Vendégségben sem gyámoltalan (5-1-3), a zakók a topcsapatoknál csúsztak be. A keret szinte teljes lesz. A Bangornak 11/7, a Balának 12/5 az over-under mérlege. Ma is várunk találatokat mindkét féltől, és összességében a vendégek győzelmét várjuk. Tippünk 2 és +2,5!

Fenerbahce-CSKA

A török -orosz háború folytatása immár parketten folytatódik és a mai nap talán legkiemelkedőbb párharcát várhatjuk ettől a meccstől !

Olyan hosszú a győzelmek sora a CSZKA teljesítményét elnézve hogy elfárad az ember szeme amíg végignézi , merthogy 42 legutóbbi meccséből mindössze kettőt bukott el !

A Fenernél veretes idegenlégiósok egészítik ki a török válogatott felét !

Obradovic mester igen erős kezdővel és erős kispaddal futhat neki ennek a meccsnek merthogy sérültjei is rendbe jöttek .

Az oroszok görög edzőjének neve csak a megveszekedett Panathinaikosz szurkolóknak mond valamit de az biztos hogy volt szemük az oroszoknak amikor felkérték a CSZKA vezetésére Dimitrios Itoudist !

Milos Teodosic aki a Vb-n döntőbe vezette a szerbeket az USA ellen nem bevethető , Viktor Khryapa és Zozulin szintén sérültek az előzetes hírek szerint .

Nagyon ponterős az orosz csapat , 88 pontot átlagoltak az alapszakaszban . A Fenerre sem lehet panasz , hiszen a 84 is igen mutatós szám ! Ez NBA-s átlagban ahol 8 perccel több a játékidő simán hozná a 100 as átlagot .

Ami nagyon szembetűnik az az orosz mesterlövészek hatékonysága . Vaszilij Zajcev utódai 42.5% al lőnek távolról ! A Fener 36 % ot tud felmutatni ami szintén nem lebecsülendő !

Mezőnypontokban , palánk alatt és büntetőkben is orosz uralom látszik a palánk alatt kiegyensúlyozott a mérleg .

Gyorsaság és hatékonyság jellemzi mindkét csapatot , a buki 1-5 ponton belül eldőlő szoros meccset vár amire bizony jó esély van .

Törökországba nem nyerni járnak a csapatok , anyagilag és játékosállományában megerősödve a Fener mindenkire veszélyes lehet. Goudelock személyében például egy olyan irányítót igazoltak aki gólpasszai mellett akár 9-10 méterről is bevágja a hármasokat . Mivel igen távolról lő az ellenfél irányítójának már a felezővonalon fel kell vennie így van tér hosszú bepasszokra a körtébe !

Taktikailag érdekes játékra lehet számítani ahol a padról érkezők el is dönthetik a meccset !

Mit várhatunk ?

A három hiányzó miatt várhatóan tömegtipp lesz a Fener győzelem pár ponttal megtámogatva . A sok pontban viszont nagyobb értéket találok .

A Fener odahaza képes kell legyen 72-75 pontra . Az oroszok nem védekeznek olyan acélosan mint az Anadolu Effes ! A CSZKA pedig az a csapat amely képes Teodosic nélkül is 75-80 pontot termelni .

Úgy birkóznak ahogy csak akarnak , ha netán hosszabbítás lesz akkor az beleszámít a fogadásba ezért a +154.5 pont 1.87 ért jó választásnak tűnik erre a meccsre !

Olvasói sztorik