Hírek

BÚÉK! Mi volt az év legnagyobb fogása illetve buktája?

Ma is érkezünk majd két anyaggal, ám addig is arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyek voltak szerintetek az év legnagyobb fogásai, illetve mit néztünk be legjobban! Várjuk a kommenteket!

BÚÉK! Mi volt az év legnagyobb fogása illetve buktája?

Ma is érkezünk majd két anyaggal, ám addig is arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyek voltak szerintetek az év legnagyobb fogásai, illetve mit néztünk be legjobban! Várjuk a kommenteket!

Stoke City-Manchester United 2!

A Stoke City a 11. helyről várja a folytatást, 25 pontjából 13-at szerzett a Britannia Stadium-ban (4-1-4). A gárda védekezése stabil, viszont a támadójáték vérszegény, erről tanúskodik a 21-23-as gólarány, amelyet 19 meccsen produkáltak a piros-fehérek. A forma kifejezetten biztató, az elmúlt 5 meccsükön 10 egységet húztak be Crouchék, és csak a Chelsea ellen kapituláltak. Jó hírek érkeztek az orvosi szobából is, ugyanis minden csapatrészbe lesz egy visszatérő: Bardsley a védelemben, Ireland a középpályán, Krkic pedig a csatársorban kaphat szerepet. Kimarad Moses és Odemwingie – ők már régóta sérültek. A Manchester nagyszerű szériát fut, immár 9 bajnoki óta veretlen, 36 pontjával őrzi 3. helyét a tabellán. Idegenben eleinte sokat hibáztak Rooney-ék, mérlegük most 2-5-2, legutóbb november elején a városi derbin kaptak ki vendégségben. A védelem stabilizálódott, visszatért a Shaw, Smalling, Raffael trió, hiányzik viszont még Blind, Fellaini, Di Maria és Rojo. A Luis van Gaal optimistán tekint a mérkőzésre, ugyanakkor felhívta a figyelmet a Stoke elleni hazai decemberi meccsre, amelyen De Gea bravúrjaival sikerült otthon tartani a pontokat. Azt gondoljuk, hogy a MU most nagyon egyben van, a Stoke pedig talán túlfutotta magát. Érzésünk szerint a vörös ördögök – ha nem is könnyen – de behúzzák a három pontot! Tippünk tehát: 2-es!

Liverpool-Leicester 1!

A Liverpool eddig nagyon elrontotta az őszi szezont. Gerrardék nehezen viselték el Suarez távozását, az új igazolások zöme nem vált be. A csapat 28 egységgel a 8. helyről várja az új esztendőt, az Anfield Roadon 4-4-2-es, egészen középszerű sort produkálva. A forma hullámzó volt, viszont legalább a 2014-es esztendőtől kellemes emlékekkel váltak meg Lallanáék: 4-1-re verték a Hattyúkat. A keretben most is vannak szép számmal sérültek, a védelemből Johnson biztosan kimarad, de visszatérhet Lovren, középről Joe Allan, előlről pedig Sturridge hagyja ki az ütközetet. A rókák az utolsó,bár legalább a Hull ellen aratott idegenbeli sikerrel kapaszkodni tud a mezőnyhöz. 13 pontig jutott az újonc, és ha nem szedi össze magát, bizony búcsút int a Premier League-nek. Idegenben 2-0-8 a mérlege, és a héten aratott győzelme előtt borzalmas formát mutatott. A kezdő kapus és egy fontos középpályás sérült, Ulloa, a brigád házi gólkirálya ugyancsak hagyott ki tréningeket, kétséges a szerepeltetése. December elején a King Power Stadium-ban 3-1-re nyert a Pool – és ma is a vörösök sikerét várjuk. Mi bizalmat szavazunk Coutinhoéknak, húzzuk be a hazait!

Olvasói sztorik