Hírek

Erős lehet otthon a Fulham…

A Brightonban sok lesz a hiányzó, a hazaiak keretébe pedig többen is visszatérnek.

Fulham-Brighton 1! +2,5!

Sérülések sújtják az egyébként is nagy bajban lévő vendégeket, aligha a Craven Cottage-en támad fel a Brighton…
A hazaiak 28 ponttal a középmezőny aljáról várták a mai ütközetet. A londoni társulat tavaly búcsúzott a Premier League-től, és egy ideig félő volt, hogy a másodosztályban sem tudnak megragadni Királyék. Pocsékul kezdtek, ám később Kit Symons vezetésével magukhoz tértek Ruizék. Jöttek is az egységek, elsősorban a Craven Cottage-en, ahol jelenleg 5-2-4-es a mérlegük. A formájuk teljesen szeszélyes, a legutóbbi hét bajnokijuk közül négyet behúztak, hármat elbuktak. Karácsonykor a listavezető Bournemouth vendégei voltak, és kaptak is ki (2-0). Jó hírek érkeztek a napokban az orvosi szobából. Amint arról a Skysport internetes oldala beszámolt, Hoogland visszatérhet műtéte után, Taggart és Kavanagh ugyancsak bekapcsolódott már a közös munkába – mindhárom futballista meghatározó tagja a keretnek, velük lényegesen bővül a menedzser variációs lehetősége.
A Brighton nagy bajban van, mindössze 20 pontot húztak be Nathan Jones fiai. Idegenben 1-5-5-ös statisztikát hoztak össze, egyetlen sikerüket még augusztusban aratták a Leeds vendégeként. A kék-fehérek botrányos passzban utaznak a Fulhamhez: november eleje óta nem nyertek, azóta 0-5-3-as mérleget produkáltak. A keret szűkös lesz ezúttal is: legutóbb az Aston Villától kölcsönvett Darren Bent sérült meg, Bruno, a spanyol középhátvéd pedig eltiltását tölti… Gordon Green, egy másik meghatározó védő ugyan elkezdte a tréningeket, de egyelőre nagy valószínűség szerint is csak a padon kezdhet.
Novemberben, fordított felállásban győzni tudott a Fulham – és szerintünk ma is a fehér-feketék gyűjtik be a három pontot. A +2,5 is benne van a pakliban, elsősorban a Fulham miatt. Rodallegáék elől és hátul is gólképesek – egy másik szelvényen elfér az over opció…

Olvasói sztorik