Hírek

Rangadó Londonban, meccsek az olasz B-ből…

Ma lehetnek találatok a White Hart Lane-en, egy hazai egy vendég esélyre bukkantunk a Serie B-ben...

Tottenham-Manchester United +2,5!

Találatokkal kalkulálunk a két jó formában lévő alakulat meccsén.
Olybá tűnik, elkapta a fonalat a Tottenham. A londoniak három győztes bajnokival a hátuk mögött érkeznek a találkozóra, nyertek a Swansea ellen Walesben, aztán a két kiesőjelölt, a Burnley és a Leicester sem tudta megállítani Lameláékat. Pochettino mester alakulata így is csak a 7. 30 ponttal, a White Hart Lane-en pedig igencsak szeszélyes, 4-1-4-es mérleget tudtak csak összehozni. A tabellí első fele nagyon szoros, így egy újabb sikerrel több helyet is javíthatnak Eriksenék. A keretből Kaboul és Looris kapus szerepeltetése kérdéses.
Luis van Gaal azért csak kezdi összeszedni a vörös ördögöket. A gárda a 3. helyről várja a folytatást, 35 egységéből 10-et túrázott össze. 2-4-2-es vendégsora arról árulkodik, hogy távol az Old Traffordtól azért képes bizonytalankodni. De nem mostanában! a november elején elveszített városi rangadó óta őrzik veretlenségüket van Perise-ék, nyolc bajnokijuk közül hetet behúztak Rooney-ék. A vörösöknél ezúttal is lesznek hiányzók szép számmal, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini és Herrera mellett Di Maria is jó eséllyel kihagyja a londoni kirándulást.
A két gárda rendre eseménydús mérkőzéseket vívott egymással a közelmúltban – és ezen a remek szokásukon szerintünk ma sem változtatnak. Három gól simán benne van a csapatokban, és a gólváltás is jó opciónak tűnik!

Modena-Latina -2,5! 1!

Egyik alakulat sem a bámulatos támadófocijáról híresült el az idei évben. Ma a sárgák tűnnek az esélyesebbnek hazai környezetben…
Novellino mester fiai a középmezőnyben tanyáznak, 6-8-6-as soruk átlagosnak tekinthető. Odahaza csak egyszer kaptak ki a sárgák, viszont ötször is remiztek (4-5-1). A rájátszásra még odaérhetnek Granoche-ék, ám ahhoz hazai pályán hatékonyabban kellene szerepelniük. Kevés találatot lőnek Zoboliék, igaz, a legjobb védelem is az övék. 20 ütközetben 19-16-os találati mutatót produkáltak a fiúk. A társulat formája nem az igazi, legutóbbi 5 bajnokijuk közül mindössze egyet nyertek meg. A keretben egy kezdő középpályás és egy cserecsatár sérült.
A Latina a kiesés elől menekül, eddig nem túlságosan jó hatékonysággal. 19 egységéből hatot hozott idegenből, ahol nyeretlen (0-6-4). A góllövéssel a Sforziniék is hadilábon állnak, 10 túrán 5-ször voltak eredményesek… A brigád hullámzó szériát fut, az ünnepek előtt verte a Varesét, majd kikapott Bariban, 24-én otthon nem bírt a rivális Virtussal. A keretben két védő sérült, a brazil bekk hiányzása érzékeny veszteség.

Nem várunk sok gólt az ütközettől, a -2,5-ös opció adható. Emellett a hazaiak sikerét várjuk – tavasszal már egyszer kiütötte a Modena a Latinát… Ma is ebben reménykedünk!

Catania-Carpi 2!

A házigazda tavaly esett ki az élvonalból, és egyelőre a második vonalban is gyengélkedik. Odahaza masszív, viszont idegenben botrányosan gyenge. Hajlamos gólgazdag meccseket vívni, Maurizio Pellegrino fiai 20 meccsen 31-34-es gólarányt hoztak össze a 21 pont mellé, amely jelenleg az osztályozós pozícióhoz elegendő- Igencsak tartalékosak lesznek a piros-kékek, a legutóbbi meccsen 4 játékosuk is a kiállítás sorsára jutott: hiányzik egy bekk, két középpályás és egy csatár – mindannyian meghatározó tagjai a szigetlakóknak. A vendégek toronymagasan vezetik a Serie B-t, előnyük 9 egység, és idegenben sem rosszak (3-5-2). A formája pompás, október eleje óta nem kapott ki. A kerete nagyjából rendben lesz, perememberek hiányoznak csak. Azt gondoljuk, hogy a Catania ilyen tartalékos összetételben alig ha lesz képes megszorongatni a bajnokjelöltet, szerintünk a pontok a listavezetőhöz kerülnek.