Hírek

Esélyes az Everton!

Everton-Stoke City 1!

A kékeknek illene most már nyerniük, és erre ma jó esélyük nyílik hazai környezetben a Stoke ellenében…
Martinez mester együttese eddig várakozás alatt teljesít a Premier Leahue-ben. Lukakuék mindössze 21 egységig jutottak, és így csak a 11. pozíciót foglalják el a pontvadászatban. A gárda a Goodison Parkban sem félelmetes, 3-3-2-es sora igencsak szürkének mondható, találati mutatója Liverpoolban 16-14, ami viszont arra utal, hogy a nyílt játék híve a társulat. A forma gyenge, legutóbbi öt bajnokijukból mindössze egyet húztak be Barkley-ék. Karácsony előtt a szentek végezték ki őket a St. Mary-ben. Sérültekből is vannak szép számmal a keretben, a védelemből Hibbert, a középpályáról Atsu és Osman tuti, hogy nem lesz, Mirallas és Mc. Carthy szerepeltetésére azonban van némi remény.
A Stoke City 19 ponttal a 13., idegenben hullámzóan teljesít (2-3-4). Crouchék formája rossz, öt bajnoki négy pont jött össze – igaz, a siker épp az Arsenal ellen jött össze. A csíkosaknál a középpályán adódnak problémák, Moses, Sidwell és Ireland is sérült, Odenwingie pedig már hónapok óta nem bevethető a csatársorban. Lapinformációk szerint a napokban Crouch is kihagyott edzéseket, így a hórihorgas center lehet, hogy kihagyja a Boxind Day-i összecsapást.

A két keret közül szerintünk az Evertoné az erősebb, és most már ideje lenne bizonyítaniuk Eto’o-éknak! Ma nem hibáznak a kékek, szerintünk a pontok a Goodison Parkban maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik