Hírek

Boldog karácsonyt blogtársak!!!

A Pescara a Verését látja vendégül ma délután...

Pescara-Varese +2,5!

Mindkét együttes hajlamos a támadófocit erőltetni, nem beszélve arról, ha egymással találkoznak. A karácsonyi meccsükön megint jöhet három találat..
Egykor szebb napokat megélt együttesen csapnak össze ma a Stadio Adriatico-ban. A delfinek állnak valamelyest jobban, 22 pontjuk van (5-7-7), hazai környezetben szeszélyes mérleget nyújtva (2-4-3). A kék-fehérek gólaránya 31-27 – csak ketten lőttek nála többet, ugyanakkor a kapott találatok tekintetében is az élmezőnyhöz tartoznak. Manieróék formája biztató, legutóbbi négy fellépésükön veretlenek maradtak, igaz, csak egyszer nyertek. Egy bekk eltiltott, egy másik sérült, és egy támadó sem bevethető. Két középpályás viszont visszatérhet eltiltása után.
A Varese komoly anyagi válsággal küzd, olybá tűnik, a tavalyi konszolidáció már a múlté… Három pontos levonással sújtotta a szövetség a piros-fehéreket, így jelenleg 19 egységgel osztályozós pozícióban tanyázik. Idegenben gyenge (0-3-6 – 5-17), rossz passzban is voltak Netoék egészen a múlt szombatig, amikor is verték saját stadionjukban a Crotonét (1-0).
Jó hír, hogy egy középpályás és egy védő letöltötte a múlt héten az eltiltását, viszont ma is lesz hiányzó: egy meghatározó középpályás “sárgult be”.
Elnézve a két együttes gólarányát, illetve az over-under mérlegét (12/7 – 11/8), valamint a közös múltjukat, szerintünk könnyen góloa történetbe csöppenhetünk. A pontok mindkét félnek kellenek, inkább a Pescara az esélyesebb, de a találatokat jobban érezzük. Szerintünk eljutnak háromig a felek. Mi a +2.5-ös opciót favorizáljuk!

Olvasói sztorik