Hírek

Egy erős skót!

A Hearts esélyesként utazik idegenbe is...

Cowdenbeath-Hearts 2! (1-0) 2! +2,5!

A bajnokjelölt nem hibázik, elhozza mindhárom egységet a kiscsapattól.
A skót második vonalban eldőlni látszanak a legfontosabb kérdések: a kieső pozícióra a Livingston hajt erőteljesen, a feljutást érő helyet pedig minden bizonnyal a Hearts kaparintja meg. A mai meccs házigazdája sem lehet tejesen nyugodt, ugyanis a 8. helyen áll, a 9., már osztályos Alloával szemben pedig pusztán 2 egység az előnye. A kékek 14 pontig jutottak, hazai környezetben 2-1-4-es sort hoztak össze, ami siralmasnak számít. A támadósor impotens, a védelem viszont gólképes. Otthoni gólarányuk 7-14 – összességében is a legpocsékabb hátsó alakzat az övé. A formájuk szeszélyes, igaz, nehéz sorozatban is vannak Higginsék: játszottak a Rangersnél – ki is kaptak, viszont legutóbb győztek a 4. helyezettnél.
A Hearts nem élte túl az élvonalban az anyagi krachot, kiesett az elő osztályból, de olybá tűnik, sikerült rendezni a soraikat a bordóknak. Magabiztosan, utcahosszal vezetik a bajnokságot a nagy rivális csőszök előtt, jelenleg 44 pontjuk van, és még veretlenek (14-2-0). A formájuk pazar, egy Celtik elleni kupavereség rontja csak az összképet. A kerete erős, több fiatal tehetség is maradt a klubnál, és bizony kimagaslik az állományuk a Championshipből. Idegenben 5-2-0-ás a mérlegük, 13-3-as gólarányuk pedig arról árulkodik, hogy masszív a védelmük.
Szeptember 20-án a Tynecastle Stadium-ban a Hearts kivégezte ellenfelét, 5-1 lett a vége. És ma is a vendégekben bízunk, szerintünk könnyed győzelmet arat a listavezető. Tippünk V, de másik szelvényeken jöhet a +2.5 és a hendis V is!

Olvasói sztorik