Hírek

Indul a tippverseny! Svéd és olasz kaland!

A Djurgarden az Örebröt, a Cittadella a Virtust fogadja...

Indul a tippverseny!

Nem kell mást tenni, mint minden nap megtippelni három mérkőzést. A telitalálat 3, a kimenetel eltalálása 1 pontot ér! A fődíj természetesen ismét pálinka lesz!
Várjuk a megosztásokat, meg se álljuk 20-ig!
A mai menü:
WBA-Manchester United
Real Sociedad-Getafe
Cittadella-Virtus Entella

Djurgarden-Örebrö Mindkét fél betalál: IGEN!

A középcsapatok ütközetében felszabadult játékot, és ennek megfelelően gólváltást várunk a felektől.
A stockholmi gárda ismét a középmezőnyben zárja majd a bajnokságot. A sötétkékek 27 mérkőzésen 39 pontot gyűjtve a 8. helyen állnak, hazai mérlegük középszerű, sőt, inkább a gyengére hajaz (5-4-4). Fejzullahuék saját közönségük előtt rendre eredményesek, mindössze négyszer maradtak impotensek. A forma nem az igazi, ugyanis két vesztes bajnokival a hátuk mögött érkeznek a mai meccsre. A keretben a házi gólkirály sérült immár huzamosabb ideje, az ő kiesése azért érzékeny veszteség.
Az Örebrö két hellyel és egy ponttal áll jobban aktuális riválisánál, 5-3-5-ös kiegyensúlyozott idegenbeli mérleggel. A fekete-fehérek legutóbbi nyolc fellépésük közül hetet megnyertek, elképesztő szériát futnak Kamaráék, és bizony mostanság eseménydús kilencven percek is fűződnek a társulat nevéhez. Az over-under mérlegük 17-10, hajlamosak belemenni a nyílt ütközetekbe. Legutóbb az esélyesebb Elfsborg járt náluk, és Pode-ék meg sem álltak ötig! A házi gólkirály visszatért eltiltásából.
A két alakulat ütközetétől mindképpen gólváltást várunk. Felszabadult együttesek megint felvállalják a nyílt csatát, és a hálók tuti, hogy megzörrennek!

Cittadella-Virtus Entella 1(x)!

Kiesési rangadót rendeznek a Serie B-ben. A házigazda 8 meccsen 8 pontig jutott, otthon vagy vesztett vagy nyert eddig (2-0-2), ellen szól, hogy utóbbi kétszer égett meg saját stadionjában. A bordók rossz passzban vannak, négy mérkőzés óta nyeretlenek, három zakó után jött egy iksz a múlt héten a Varésénél. A társulat erejét mutatja, hogy kétgólos hátrányból állt fel a brigád. Claudio Foscarini legénységének nagyon kellenének az egységek, hiszen a veszélyes zónától nem tudtak elszakadni Pellizierék. A házi gólkirály edzéseket hagyott ki a héten, rajta kívül még egy középpályás sérült – a szakmai stáb nincs könnyű helyzetben, hiszen két alapember szereplése került veszélybe. Jó hír viszont, hogy egy bekk letöltötte eltiltását.
A Virtus a sereghajtó, 7 csatában mindössze 5 egység jött össze. Idegenben két remi mellett kétszer megégett, gólaránya tragikus: 3-8. A legutóbbi fellépés tragikusra sikeredett: a delfineknél égtek meg 4-0-ra (Pescara). A meccsen kiállítottak egy bekket, sérült a házi gólkirály, az első számú kapus, és még két hátvéd sem bevethető. Ilyen szűk keretnél azért ez tekintélyes lista…
A Cittadella tavaly megúszta a kiesést, és az idén sem lehetnek komolyabb céljaik a bordóknak. Az újonc Virtus is a bennmaradásért harcol majd, ám a kerete vékonynak tűnik. Szerintünk a kiesési rangadón a hazai pálya előny kijön, így a pontok jó eséllyel a Stadio Pier Cesare Tombolatoban maradnak.

Olvasói sztorik