Hírek

Előzhet a Kiddermister Harriers!

Az angol ötödik vonalban nincs megállás...

Kiddermister Harriers-Welling United 1!

A házigazda megint a feljutásra gyúr, és a play offos pozícióhoz a kiscsapatok ellen muszáj nyernie hazai környezetben…
Zaklatott évet futott tavaly a Harriers: a szeszélyes kezdés után a tél végre gödörbe került az alakulat, jött az edzőváltás, ám hiába a jó hajrá, a gárda lemaradt a rájátszásról. Az idén erősödött a keret, és otthon nincs is baj a héják teljesítményével (4-2-1), bár a minap illett volna legyűrni a sereghajtót… Gary Whild menedzser ki is akadt rendesen a legénységére, a bbc.com-nak arról beszélt, hogy a bajnokság során talán először érezte, hogy hitehagyott, erőtlen a csapata. A tréner dühöngött még egy sort a helyzetkihasználás miatt is, kiemelve azt, hogy a Wrexham elleni vesztes meccsen és a Tellford elleni remi alkalmával megannyi ziccert puskáztak el Vermáék.
A Kiddermister tehát jelenleg a 9., 14 mérkőzésen 22 egységet bezsebelve. A keret teljes hetek óta, és ezúttal sincs friss sérült a csapatnál. Kérdés az: sikerül-e nagyobb százalékban gólra váltani a lehetőségeket…
Mert a Welling United a verhető kategóriába tartozik, a vendégek mindössze a 17. helyen tanyáznak, nevük mellett 15 pont szerepel. És a túrázás nem az ő műfajuk: 1-1-5-ös sorhoz 7-14-es gólarány párosul. Viszont 5 forduló óta nem talált legyőzőre, legutóbb a Chester vendégeként a 93. percben jött az egyenlítő találat. Az első félidőt átaludta az United, a másodikban viszont nagy nyomás alatt tartotta a hazai kaput.
Marséknál egy csatár sérült, eltiltott nem lesz.
A forma a vendégek mellett szól, ám az az érzésünk, hogy csakúgy, mint tavaly, az idén is a Kiddermisteré lesz a három pont. Mi bizalmat szavazunk a vendéglátóknak! Tippünk: 1-es!

Olvasói sztorik