Hírek

Meglepetésre készülnek a szigetlakók!

A Palermo a Laziot fogadja a forduló zárómeccsén...

Palermo-Lazio 1x!

Az újonc jó lehet egy pontra mindenképpen a fővárosiak ellenében…
Az 5. forduló zárómérkőzését Palermóban rendezik, ahol az újonc az első sikerére készül. A rózsaszínűek eddig három remi mellett egyszer kaptak ki (Verona), odahaza viszont veretlenek: ikszeltek a Samppal és az Interrel is. Giuseppe Iachini vezetőedző alakulata a hétközi fordulóban bravúros ikszet ért el a déli rangadón Nápolyban, így tehát optimista hangulatban készült a társaság a bajnokira. A keretben két középpályás és két bekk sérült, közülük Maresca, az irányító hiánya érzékeny veszteség.
A nyáron Stefano Pioli vette át a világoskékek irányítását, és a Bologna korábbi trénere egyelőre nem sikeres új állomáshelyén. A Lazio a nyitófordulóban kikapott a Milantól, majd verte az újonc Cesenát, ám utána két vereségbe szaladtak bele Kloséék, ráadásul a Genoának és az Udinének sem sikerült gólt rúgniuk a fővárosiaknak. A keretben három bekk és két középpályás sérült, Candreva visszatérésére van némi esély.
A két együttes egymás elleni mérlege nagyon kiegyensúlyozott, azonban a Lazio nem nyerni jár a Renzo Barberába. És azt gondoljuk, hogy ma sem viszik el a pontokat a vendégek, sőt, örülhetnek, ha egyet is szereznek…

Olvasói sztorik