Hírek

Svéd gólváltás

Északon gólváltást, Madridban vendég sikert várunk...

Atvidabergs-Norrköping Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással kalkulálunk a két együttes mai randevúján…
A hazai együttes a középmezőnyből várja a folytatást a svéd élvonalban: a 10. 30 ponttal, 6 egység előnyben aktuális riválisával szemben, amely már osztályozós pozíciót jelent. A kékek odahaza, a Kopparvallenben erősnek számítanak, mérlegük 6-3-2, ehhez 17-13-as gólarány párosul. És nincsenek is rossz passzban Santosék: két idegenbeli sikerből érkeznek a mai meccsre a fiúk. A dán jobbhátvéd eltiltott, rajta kívül egy támadó sérült, de ő már hónapok óta nem bevethető. Saját közönsége előtt rendre eredményesek a kékek, mindössze az AIK úszta meg kapott gól nélkül a túrát.
A Norrköpingnek meleg a pite. A kék-fehérek osztályozós helyről várják soruk jobbra fordulását. Elsősorban pocsék idegenbeli mutatójuknak köszönhetik Kamaráék e vészes pozíciót: 1-4-6-os statisztikájukhoz 7-21-es gólarány párosul. Janne Andersson vezetőedző együttese az elmúlt hetekben kisebb részsikereket könyvelhetett el: előbb a kupában létek tovább, majd a bajnokságban is hozták a kötelezőt – a sereghajtót 3-1-gyel küldték haza. A keretben egy középpályás sérült, de már huzamosabb ideje.
Két, felettébb motivált alakulat feszül egymásnak ma este. Az iksz egyik félnek sem jó, éppen ezért reményeink szerint a támadásoké lesz a főszerep. Az elmúlt években rendre jött a gólváltás e párharcban – ezt várjuk ma is. A Mindkét fél betalál opció jó választásnak tűnik!

Getafe-Valencia 2!

A 16. fogadja az 5. helyezettet a 4. fordulóban. A Getafe az elmúlt szezonban a szokottnál hátrébb tanyázott, belekerült a kiesés elleni harcba és a végén nagy hajrával menekült csak meg. A nyáron gyengült, több távozó alapemberét sem tudta pótolni, így talán még nehezebb idény elé néz. Az eredmények ehhez képest annyira nem rosszak, hiszen azt az Almeríát győzte le, amelyik azért hozza az eredményeket, míg a Sevilla és az elég jól haladó Celta Vigótó kapott ki. A Valencia botrányosan nehéz szezonon van túl, a korábbi dobogós helyezések után a középmezőnybe süllyedt, a nagy lehetőség pedig elúszott az Európa-liga-elődöntőben is. A tavasszal azért már voltak biztató jelek, amelyet a nyári igazolások erősítették, és eddig a sevillai 1-1 óta magabiztosan hozta a pontokat. Álvaro Negredo még mindig nincs, de a Denevérekben így is bízunk. 2-es

Olvasói sztorik