Hírek

Víz alatt az ország pályái

Nagy pusztítást végzett a szélsőséges időjárás.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu és társoldalainak híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A rossz időjárás következtében több tucatnyi futballmeccs maradt el a hétvégén hazánkban. Gyűjtőcikkünkben összeszedtük, melyik megyében milyen a helyzet. Fotók, képgalériák, videók!

Békés megye

Fejlesztések, vízelvezető rendszer, gyepszőnyeg. Mit sem ér ha az időjárás közbeszól! Dévaványán nem rendeztek mérkőzést, a megyei I. osztályú csapat pályája nem bírta a napok óta tartó esőzést. Ide kattintva a videót is megnézheti a pályáról!

Csongrád megye

Zápor mellett gólzápor is akadt Csongrád megyében. Volt olyan meccs, ami 1-4-nél, olyan, ami 0-6-nál és olyan is, amely 1-6-nál szakadt félbe. Klikk a részletekért!

Győr-Moson-Sopron megye

Helyszíni tudósítóink tájékoztattak folyamatosan a hétvégi helyzetről: sok meccs maradt el, néhányat máshol rendeztek meg. Klikk a részletekért és a fotókért!

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Múlt vasárnap reggelre a mezőtúri sportpályát is elárasztotta a belvíz. A helyi Városi Sportcentrum centerpályáját pontosan egy hete, múlt hétfőn füvesítették, abban reménykedve, hogy a lehulló csapadék serkentően hat majd a gyep kiújulására. Arra azonban senki nem számított, hogy mini Velencévé változik a nemrégiben bevetett terület. Öröm az ürömben, hogy a több ezer köbméter víz lassan csordogál ki a városi rendszerbe, vagyis nem okoz kárt a területen. További részleteket és képgalériát itt találnak!

Komárom-Esztergom megye

Megdöbbentő képek készültek a víz alá került a banai pályáról. Képgalériát itt találnak!

Somogy megye

A vasárnapi Babócsa-Csurgó mérkőzés Barcson volt lebonyolítva, mivel a babócsai pálya a sok eső és a Rinya áradása miatt víz alá került. Pályaalkalmatlanság miatt elmaradt a szombati megyekettes Balatonszemes-Balatonföldvár, és a vasárnapi Berény-Öreglak találkozó is. Fotók itt!

Tolna megye

A Tolna megye III. osztályban egy mérkőzés kivételével hazai győzelmek születtek. A Regöly Hőgyészen lépett volna pályára, de a felek úgy döntöttek, hogy Regölyben rendezik meg a találkozót, az esős idő miatt. Jó volt a góltermés, átlagban egy kicsivel több mint hat gólt szereztek meccsenként. Klikk a részletekért és a fotókért!

Veszprém megye

Megdöbbentő károkat okozott az időjárás, több pálya is teljesen víz alá került. Klikk a további részletekért és a fotókért!

Olvasói sztorik