Hírek

Hazai esélyek…

Ma egy magyar és egy angol meccsnek jártunk utána...

Bristol City-Scunthorpe 1!

A sérülésekkel sújtott újonc aligha szerez pontot az Ashton Gate-en…
A Bristol tavaly a középmezőnyben zárt, rengeteget remizett, ennek is volt köszönhető, hogy nem ért oda a rájátszásra. Az idei kiírást remekül kezdték Steve Cotterill fiai: ugyan a Ligakupából kiestek, viszont a bajnokságban 3-2-0-ás mérleggel a 3. helyen tanyáznak. Wilbrahamék a Colchestert verték az Ashton Gate-en, a Laytonnal viszont nem bírtak (0-0). A keretben a bbc.com szerint nincs friss sérült, egy játékost kell csupán nélkülöznie a szakvezetésnek: a peremembernek számító középpályás, Wes Burns a Walesi U21-es válogatottnál tölti a hétvégét. Egy csatárt az átigazolási szezon végén eladtak a Brighton-nak.
A Scunthorpe újonc a harmadik vonalban, tavaly jutott fel a negyedosztályból. A piros-kékek a bajnokságot pocsékul kezdték, három sittel nyitottak, ám utána összekapta magát az alakulat: egy idegenbeli iksz után végre megszerezték első győzelmüket, és noha a Ligakupa második fordulójából kiestek, a Johnstone’s Paint Trophy-ban továbbléptek. A hangulat érthetően nagyszerű az öltözőben, viszont az orvosi szobából aggasztó hírek láttak napvilágot. Russell Wilcox féltucat játékosára nem számíthat a mai bajnokin. Az első és a második számú kapus, egy középpályás, egy csatár és egy bekk is kidőlt a sorból. Azért ez igencsak tekintélyes lista…
A Scunthorpe még soha nem nyert a Bristol Citynél, a remi is csak kétszer jött össze a vendégeknek. És ma sem jósolunk pontszerzést a látogatóknak, a Bristol együtt van, ráadásul szinte komplett a kerete. Nálunk igen csak hazai-gyanús e történet…

Vasas-Ajka 1!

Az angyalföldiek pazarul kezdték a másodosztályt, három meccsen 9 pontot kasszíroztak, gólarányuk 11-3. Verték a riválisok közül a Siófokot és a Gyirmótot is, legutóbb pedig Balmazújvárosban diadalmaskodtak. Egy eltiltott bekkel nem számolhat Szanyó Károly vezetőedző. Az Ajka stabil tagja a másodosztálynak, a Veszprém megyeieknek az idén sem kell a kieséstől tartaniuk, igaz, a dobogóért sem hajthatnak majd Sowumniék. Az idei kiírást győzelemmel kezdték a fiúk, majd viszont jött két zakó – igaz, a Mezőkövesdtől és a Gyirmóttól kaptak ki zöld-fehérek.
Nem szakad meg a fővárosiak remek sorozata, Remiliék újabb sikert aratnak, és stabilizálják helyüket a tabella élén. Tippünk tehát masszív 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik