Hírek

Argentína-Horvátország és Szerbia-Franciaország

Ma két rangadóval folytatódik a világesemény Hispániában.

Kisebb meglepetéssel kezdődött a VB! A horvátok a lábon nagyon gyors Fülöp-Szigetekkel szenvedtek meg, hozva egy rendes játékidő x-et, a szlovének akár 20 ponttal is verhették volna a kengurusokat, az USA demoralizálóan gyors volt, és több mint 30 eladott labdába sodorta a megszeppent finneket, a tökös Mexikó megmutatta, hogy nincs para, nekimennek ők bárkinek. A spanyolok elvesztek a látványban, és nem tudták agyonverni a bátor irániakat, hellász pedig lazán verte 23-mal Szenegál legjobbjait.

Szerbia-Franciaország

Lazán verték a szerbek Egyiptom legjobbjait, a gallok pedig elvéreztek egy nagyon küzdelmes meccsen a brazilok ellen. Bajban vannak a franciák a palánk alatt! Most sürgősen ki kell találniuk valami hatékonyat, különben nagyon nagy zakót kapnak a rácoktól! Ha nem mennek sem a triplák, sem a középtávoliak, akkor a palánk alatt kéne valamit remekelni. A lepattanócsatát hatalmas hátránnyal vesztették el a brazilokkal szemben, holott rá tudtak volna készülni, mivel a brazilok nem valami acélos tripladobók! 31 százalékkal jobb gyerekmeccseken értékesítik a távoli dobásokat!

A szerbek hozták, azt amit lehet várni tőlük, akit lehet, azt megvernek de nagyon. Erősebb cseresor, erősebb palánk alatti szekció szorgalmasabb alacsony emberek és nagyobb lendületesség, bármennyire is kiszámíthatatlanok a franciák, egy szoros meccsen ugyan, de mégis a szerbek mellett teszem le a voksom. 1-5 ill. 6-10 pont között várom a rácok győzelmét. Szerb győzelem 1.62 ért.

Argentína-Horvátország

Sok pontos meccseket hozott le mindkét csapat! Az argentinok 23-mal verték Puerto Ricot, ez azért nem kellett volna, hogy ennyire sima legyen, de amit eldobtak Scolaék, az be is ment, szinte mind! Scola maga 20 ponttal terhelte meg a rumimádók gyűrűjét! Várható volt, hogy a szokatlan harcmodor szokatlan reakciókat fog produkálni a horvátok Fülöp-Szigetek elleni meccsén! Lábon annyira gyorsak az aprónépek, mint az USA, a labdafelhozatal 3-4 másodperc, és máris ütközés vagy kosárra dobás következik. Van baj, nem is kevés, az a szerencse, hogy fizikálisan nem olyan erősek, mint az amerikaiak. A rutin és az évek a végjátékban győzelemre vezették a sakktáblásokat.

Jelenleg minden a sok pontos és szoros meccs mellett szól! Az valószínűsíthető is, hogy 1-5 ponton belül fog eldőlni ez a meccs -erre jelenleg még nincs opció -, annál inkább erősíti a megérzést az a tény, hogy ez a meccs a csoport elsőség szempontjából nagyon fontos! Akár rendes játékidő X-re is érdemes rámozdulni.

Hogy ki nyeri ezt a meccset, az legyen az ő gondjuk. Mi inkább toljunk egy rendes játékidő X-et és egy -161.5 pontot 1.49 ért. Ha netán túlórába fajul a meccs, akkor ezt lazán túl fogják lépni, normális estben azonban nem hinném, hogy képesek lennének 40 pontos negyedeket leátlagolni. Olyan a szitu, mint amikor két nagyon jó és nagy ütőerejű bunyós találkozik. Jobb felmérni a terepet, és kicsit óvatosabban nyomni.

Az USA hogy lerohanta a finneket, azok levegőt sem kaptak, ezen a meccsen nem számítunk ilyen egyszerű és erőkosárlabdára. Óvatosság mindenek felett!

Olvasói sztorik