Hírek

Magyar kaland

A Győr és a Vidi sikerével kalkulálunk...

Videoton-MTK 1!

A Mennyei Bajnokság rangadóját szerintünk a házigazda nyeri meg!
Rendesen bekezdett Joan Milan Carillo alakulata: a Vidi eddig minden idei tétmeccsét megnyerte, a bajnokságban négy sikernél jár, és közben továbblépett a kupában is. A pontvadászatban nem volt nehéz a sorsolása a gárdának, a Pápa és a Dunaújváros simán fejett hajtott Nikolicsék előtt, aztán viszont a Győrt sikerült verni, majd a múlt hétvégén az újonc Nyíregyházáról is elhozták mindhárom pontot Kovácsék. A piros-kékek nagyon egyben vannak, száz százalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát, 12 pontjuk mellé pedig 11-2-es gólarány párosul. Eltiltott nincs a keretben.
Az MTK sem kezdett rosszul, 4 fordulót követően 9 egység áll a gárda neve mellett. Horváthék verték a Pécset, a Debrecent és a Honvédot, megégtek viszont csúnyán Pakson. A kupában a kék-fehérek is továbbléptek. Garami mester megint jól összepakolta a fővárosiakat, és Kanta nagy formában futballozik, remekül irányítja a brigádot.
Ennek ellenére ma nem várunk pontot a Hungária körútiaktól: a Vidi erősebb kerettel rendelkezik, és ez kijön ma: nálunk a házigazda a favorit. Tippünk tehát: 1-es!

Pápa-Győr 2!

Megszakad a Lombard szerencse-sorozata: szerintünk a zöld-fehérek elhozzák mindhárom pontot a Perutz-stadionból…
A Lombard jól kezdte a szezont: a Videotontól ugyan kikaptak Szűcsék a nyitófordulóban, ám azt követően verték a Fradit, a Kecskemétet, és pontot hoztak az újonc Dunaújvárostól. A sárga-feketéknél Mátyus János vette át a szakmai munka irányítását a nyáron, s noha némiképp meggyengült a Veszprém megyeiek kerete, eddig várakozás fölött teljesít a brigád. Kenesei továbbra is sérült, ő biztosan nem lesz ott a hétvégi bajnokin. Két román futballista csatlakozott a pápaiak keretéhez – nagy kérdés, hogy a tréner kalkulál-e a légiósokkal.
Horváth Ferenc alakulatáról viszont nem mondató el a jó kezdés, a győriek háromszor égtek már meg, és mindössze három egység áll a nevük mellett. Kikaptak a Pakstól, a Viditől és a Fraditól, egyedül a Kispestet gyűrték le Priskinék. A nemzetközi porondtól villám gyorsan búcsúztak Langék, a svéd Göteborg kemény diónak bizonyult.
AZ elmúlt években rendre elverte a Győr a Pápát, és ma sem lesz ez másként. Nyernek a zöld-fehérek!

Olvasói sztorik