Hírek

Turbózik a bajnok!

Ma a BL-mellett egy kicsit ellátogatunk Izlandra is...

KR-Fjölnir 1 és +2,5!

A bajnok kezd magához térni, gólgazdag meccsen verheti az idegenben gyengécske újoncot.
A KR csúnyán beragadt a rajtnál, mire magához tért a bajnok, már tetemes hátrányba került a riválisaival, a Hafnával és Stharnarral szemben. Jelenleg a 3. pozíciót foglalja el 26 egységgel, 4-1-2-es hazai és idegenbeli sort felvonultatva. A társulat remek formában van, Almaar Ormarssonék megnyerték a kupadöntőt, és a bajnokságban is sikerrel vették a legutóbbi akadályt. Egy eltiltott bekk visszatérhet.
A Fjölnir tavaly a második lett a második vonalban, így szerzett jogot az legmagasabb osztályban való indulásra. Jelenleg a 12 csapatos bajnokságban a 10. pozíciót foglalja el, 15 pontja van – épp annyi, mint a már vonal alatti Framnak. Viszont mellette szól, hogy van egy elmaradt meccse. Idegenben nem hatékony a sárga sereg, 1-2-4-es sorához 11-15-ös túragólarány társul. És, hogy tetézzük a bajt, épp a legutóbbi négy kirándulását bukták be a fiúk.
A forma, a hazai pálya előnye, a keret minősége közti különbség egyaránt a KR mellett szól. És a közös múlt is erről árulkodik. A gyengén fizető hazai siker mellett azonban megérheti a gólokra is hajtani!

Lille – Porto -2.5!

A francia és a portugál bronzérmes csatájának első felvonása a főtábláért. A Lillenek tavaly esélye sem volt a PSG-Monaco kettős megszorongatására, a 3. helyét viszont védenie kellett az utolsó fordulókig, otthon 13-3-3 mérleggel masszív volt, védelme 19 hazai meccs alatt csupán 10 gólt kapott. Idén a Metz elleni 0-0-al és a Caen elleni 1-0-al kezdték a szezont, tehát úgy fest, idén is jó védelme lehet az együttesnek. A Porto tavaly képtelen volt a Sporting-Benfica kettős megszorongatására, így maradt a 3. hely, azt viszont magabiztosan zsebelték be, vendégként viszont 6-3-6 mérleggel sebezhetőek voltak. Az idei szezont a Marítimo elleni sima 2-0-al kezdték meg. Nyáron volt mozgás rendesen: érkezett pl. Martins Indi, Adrian és Brahimi is, távozott viszont az Iturbe-Fernando-Mangala-Defour négyes.
A Lille az előző körben megerőltetés nélkül lépett túl a svájci Grasshoppers csapatán, a Porto pedig csak most csatlakozik be a selejtezőkbe. Két jó erőkből álló csapat találkozik, elsősorban mindketten a védekezésre fognak majd az első felvonás során koncentrálni, így semmiképp sem várunk 2 gólnál többet – pláne a Lille védekezését elnézve!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik