Hírek

Kenő: a Vidi nyeri a rangadót!

Győz a Loki, a PSG, a Monaco, a Kispest és a Videoton is - így vélekedik Kenesei Krisztián, a rutinos csatár.

Győz a Loki, a PSG, a Monaco, a Kispest és a Videoton is – így vélekedik Kenesei Krisztián, a rutinos csatár.

Paks-MTK 1-1!

– Pikáns meccs lesz, több értelemben is. Voltam Garami Józsi bácsi és Csertői Aurél játékosa is, ráadásul Auréllal együtt Józsi bácsi volt közös trénerünk. Mindkettőjüket jó szakembernek tartom. A Paks és az MTK is jól kezdte a szezont, és szerintem mindkét alakulat megőrzi veretlenségét. Gólváltás és iksz lesz ebből…

Reims-PSG 0-2!

– Többször nyilatkoztam már, hogy a párizsiakkal elfogult vagyok: Zlatan nagy kedvencem. A bajnok nem hibázik a nyitófordulóban, esélyeshez méltóan akár kettővel is verheti a Reimset.

Honvéd-Nyíregyháza 2-1!

– A Honvéd átalakulóban van, a jó rajt után botlottak a piros-feketék Győrben. A Nyíregyháza újonc, még szokja a légkört. Ma szerintem pont nélkül térnek haza Bajzáték a fővárosból.

Videoton-Győr 2-1!

– A Vidi, bár még nem állt össze teljesen, jó csapat – ezt mi is tapasztaltuk az első fordulóban, emberhátrányban is legyűrtek minket. És szerintem ma sem hibáznak a fehérváriak, ők nyerik a forduló rangadóját.

Pécs-Újpest 1-1!

– A Pécs, az Újpest négy ponttal kezdett. A baranyaiak kiszámíthatatlanok, ám egy ikszre jók lehetnek a lilák ellen.

Debrecen-Puskás Akadémia 2-0!

– A debreceniek beragadtak a rajtnál, ám ma javítanak: szerintem simán elverik a felcsútiakat.

Monaco-Lorient 1-0!

– Nincs mese, a jóval erősebb játékerőt képviselő hercegségbeliek otthon tartják a pontokat a Lorient-nal szemben.

DVTK-Haladás 1-1!

– Érdekes ütközet lesz. A Hali a szívem csücske, bármilyen furcsára is sikeredett a távozásom, mindig nagy kedvencem marad a zöld-fehér együttes. A diósgyőriek előrébb járnak, és ha az eszemre hallgatnék, akkor hazai sikert mondanék. Ám a szívem miatt bízom a Hali pontszerzésében!

Olvasói sztorik