Hírek

Góleső Miskolcon?

A DVTK-Puskás meccsen gólszagot érzünk...

Diósgyőr-Puskás Akadémia +2,5!

Gólokkal számolunk a felcsútiak miskolci vendégjátékán…
A miskolci alakulat tavaly az előkelő 5. helyen zárt, bejutott a MK-döntőjébe, s noha vereséget szenvedett a fináléban, a lilák kizárásával mégis indulhatott az EL-ben Tomiszlav Szivics alakulata. A piros-fehérek a Birkirkara után a bolgár Liteks Lovetch ellen is továbblépett a második számú kupasorozatban. Most az orosz FC Krasznodar vár Bacsáékra.
Gosztonyiéknél volt rendesen mocorgás az öltözőben. Lássuk, kik érkeztek Borsodba: Antal Botond (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Bori Gábor (MVM-Paks), Németh Milán (Pápa), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós)
Ugyanakkor voltak is távozók szép számmal… Mohamadou Abdouraman (kameruni, Nyíregyháza Spartacus), Augusto Batioja (ecuadori, ?), Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza, onnan Mersin Idmanyurdu – Törökország), Gelei Vince (Csákvár), Gohér Gergő (Puskás Akadémia), Hornyák Marcell (?), Zoran Kosztics (szerb, Nyíregyháza), Nenad Rajics (szerb, ?), Vadász Viktor (Újpest)
Elekék tehát játékban vannak, ami nagy előnyt jelenthet riválisaival szemben. Tavaly kissé hullámzó volt Debreceniék hazai teljesítménye, ugyanakkor a 26-21-es gólarány arról tanúskodott, hogy eseménydús kilencven perceket vívtak Grumicék saját közönségük előtt…
A Puskás Akadémia tavaly újoncként vágott neki a pontvadászatnak, és végül a 14. pozíciót megszerezve bennmaradt az NB/I-ben. A rajtkor még valóban az utánpótlásra alapozott Benczés Miklós vezetőedző, ám néhány fordulót követően kiderült, hogy ez bizony kevés lesz a legmagasabb osztályhoz. Kinyílt a kassza, és rutinos játékosokkal erősítették meg a felcsúti társulatot. Ha nem is volt fáklyás menet az előző szezon, valahogy mégis az volt az ember érzése, hogy nem tud kiesni a Fejér megyei brigád…
Óriási változások nem történtek a nyári szünetben. Íme az érkezők listája: Baracskai Roland (Videoton II – kölcsönből vissza), Braniszlav Danilovics (szerb, Rad Beograd – Szerbia), Gohér Gergő (DVTK), Harsányi Zoltán (Mezőkövesd-Zsóry – kölcsönbe), Hudák Martin (Videoton – kölcsönből vissza), Károly Bálint (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Lencse László (Videoton, kölcsön után végleg), Papp Máté (Videoton – kölcsönből vissza), Tar Zsolt (Videoton – kölcsönből vissza), Tóth II Balázs (Videoton – ismét kölcsönbe), Vachtler Csaba (Balmazújváros – kölcsönből vissza).
A távozási oldalon Bertus és Szekeres neve érdemel említést, Tóth I. Balázs és Vaskó sorsa pedig egyelőre bizonytalan.
A felkészülési időszakban nem kápráztatta el “drukkereit” a gárda; igaz, nem is a barátságos meccseket kell megnyerni…
Az elmúlt kiírásban nagy meglepetésre 3-2-re nyerni tudott a felcsúti együttes Miskolcon. Ma azért ebben nem vagyunk biztosak, sőt… Viszont a gólos választás nem tűnik rossz opciónak. Az az érzésünk, hogy hármat csak összehoznak a felek!

Olvasói sztorik