Hírek

Gólok itt és ott nem!

Ma a BL-előselejtezőkre helyeztük a hangsúlyt. Gólos opciókat támadunk!

Prtizan Belgrad-HB Torshavn Mindkét csapat szerez gólt: NEM!

A BL-előselejtezőjében Belgrádba látogat a feröeri bajnok. A szerbek még nem kezdték el a pontvadászatot, a rajt augusztus elején lesz. A Partizan tavaly a 2. helyen zárt, egy ponttal lemaradva az ősi rivális Czevena Zvezda mögött. Odahaza masszívak voltak a belgrádiak, megőrizték veretlenségüket, és mindössze 11 gólt kaptak 15 ütközetben. A nyári felkészülési időszakban nem ment rosszul a társulatnak, a védelemmel különösen nem volt baj, egyedül a Malmö ellen csúszott be három gól, azon kívül vagy nem, vagy csak egy gólt kaptak.
A ferörei alakulat tavaly magabiztosan lett bajnok, az idén viszont rosszul áll a szénája, féltávnál csak a második, lemaradása pedig jelentősnek mondható. A formája sem az igazi, legutóbbi öt bajnokijából mindössze egyet nyert meg. BL előző körében a Lincoln ellen idegenben 1-1-re végeztek Hedin Askham fiai, azonban a visszavágón magabiztos 5-2-es sikert arattak, így lépve túl a 2. fordulóba.
A szerbek még nincsenek játékban, ám szerintünk a sikerük így sem forog veszélyben. Ám 1,1-ért nem érdemes megtenni ezt az opciót – 1,5-re adják a bukik azt a kimenetelt, hogy nem szerez mindkét fél gólt. A feröeriek szerintünk nem találnak be – így mi ezt játsszuk meg!

Santa Coloma-Maccabi Tel-Aviv Mindkét csapat betalál: NEM!

AZ andorrai együttes túlélt egy kört már a BL-ben: a jereváni Banants ellen idegenben lőtt góllal jutott tovább. A mindent eldöntő találatot a 95. minutumban vitte be Casals – a pirosak így léptek át örmény riválisukon. A társulat ezzel hatalmas bravúrt hajtott végre, ám jó eséllyel ez jelenti majd a végállomást a brigádnak. A Maccabi magabiztosan lett bajnok az előző kiírásban, a sárgák csaknem húsz pontot vertek a riválisaikra. Az együttes Ausztriában készült a BL-találkozóra, a bécsújhelyieket verte, a Sturmmal remizett a Tel-Aviv-i gárda. A meccsnek egyértelműen a vendégek az esélyesei, ám az 1.25 talán csak kiegészítő szorzónak lenne jó. Mi az izraeli védelemnek szavazunk bizalmat, szerintünk lehúzzák kapott gól nélkül a kilencven percet! Tippünk tehát: Nem szerez mindkét fél gólt!

Olvasói sztorik