Hírek

Magabiztos Malmö?

A svéd együttes kettővel is nyerhet az odavágón...

Malmö-Ventspils (0-1) 1!

A svéd bajnoknak nem okozhat gondot lett riválisa, szerintünk kettővel nyerik az első csatát.
A Malmö remekül teljesít hazája bajnokságában, öt pontos előnnyel várja a folytatást. A kékek nagyszerű formában várják a csatát, a leállás óta egy iksz és egy sima győzelem szerepel a neve mellett. Problémát jelent a szakvezetésnek, hogy a brigád házi gólkirálya, Molins sérült, a minap műtötték meg. Viszont egyelőre jól helyettesítik a társak, legutóbb Forsell triplázott az Atvidabergs ellen. Otthon ugyan a bajnokság elején botlott néhányszor a társulat, ám összességében minőségbeli fölényt érzünk a javukra.
Mert az ellenfél a lett bajnok lesz, amelynek ugyan még van esélye a címvédésre, viszont jelenleg csak a 2. helyen állomásozik. A Skonto Riga mögött két pont a hátránya, ám ha ismét aranyat akarnak szerezni a fiúk, akkor javítaniuk kell idegenbeli mérlegükön (6-1-3). Május közepéig nem volt semmi gond, pontveszteség nélkül meneteltek, ám akkor gödörbe kerültek, és sorra bukták a pontokat. A gödörből kijönni látszik az együttes, két sikert könyvelhetett el az elmúlt két hétben. A középpályán lesz egy hiányzó a hivatalos források szerint.
A Malmö erősebb kerettel rendelkezik, és haza környezetben be akarja biztosítani a továbbjutást. Ennek megfelelően mi legalább kétgólos svéd sikerrel kalkulálunk – nem akarnak izgalmakat a kékek a visszavágóra…

Olvasói sztorik