Hírek

Egy jó ír vendég…

Fokozódik a feszültség az ír második vonalban...

Wexford Youth-Longford Town 2!

Alapvetően motivációs okok miatt szavazunk bizalmat az élvonalba vágyó vendégeknek. No meg azért jobb csapat is a házigazdánál…
A 17. játéknapra készülnek a gárdák az ír második vonalban. A feszültség fokozódik, ugyanis az egyetlen, élből feljutást érő pozícióra nagy a kereslet. Nevezetesen hárman is erre pályáznak…
Hőseink közül a hazaiak ebben a kérdésben nem érintettek: a 4. helyről várják a folytatást 15 ütközetben szerzett 23 pontjukkal. Merészebb álmokat nem dédelgetnek a klubnál, tisztában vannak a lehetőségekkel, és csakúgy, mint az elmúlt években, ezúttal is a középmezőnyt célozták meg. Odahaza, a Ferrycarrig Parkban 4-1-3-as sort hoztak össze 12-12-es gólaránnyal. A forma ingadozó, egy hárommeccses nyeretlen széria végére tettek pontot a minap, amikor is saját pályájukon verték a Cobh Ramblerst (2-1). Egy eltiltott játékos visszatérhet ma este.
A Longford tavaly lecsúszott az élvonalról, az osztályozón vérzett el, így az idén egyértelműsítették a célt a klubnál: az első helyen kell zárni, így automatikusan az élvonalban folytathatják! Ennek megfelelően is teljesítenek Sullivanék, 30 egységet hoztak össze 15 meccsen. Előnyük a Shelbourne-nel szemben 1 pont, no és egy elmaradt találkozó – épp a Wexford Youth ellen. A Longford remek szériában várja a mai túrát, május eleje óta veretlen, három nyertes ütközettel a háta mögött érkezik a Wexfordhoz. Ráadásul a közelmúltban fényes sikert aratott legnagyobb riválisa fölött (Shelbourne 3-0). Egy eltiltottja lesz a brigádnak, ám ennek ellenére erős összetételben, no és nem mellékesen elképesztő lendületben érkezik ma a Ferrycarrig Parkba!
A közös múlt nem sok jót ígér a vendéglátónak, nyomasztó a longfordi fölény, még gólt sem rúgtak mostanában a hazaiak. Tavasszal 0-1 lett a vége.
A vendégek erősek, motiváltak, és remek passzban vannak – és szerintünk újabb három ponttal gazdagodnak! Tippünk tehát magabiztos 2-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik