Hírek

Északi gólváltás…

Az Odd és a Valarenga általában beköszön egymásnak. Ma sem várunk meglepetést...

Odd Ballklubb-Valarenga Mindkét fél betalál: IGEN!

Rangadót rendeznek a norvég élvonalban hétfőn: jó esélyt látunk a gólváltásra…
Az Odd remekül szerepel az idén, a társulat az előkelő 3. helyről várta a folytatást a játéknap előtt. 13 ütközetben 24 pontot húztak be Samuelsenék, hazai pályán 4-1-1-es erős sort felvonultatva (csak a Lilleström tréfálta meg még májusban). A bajnoki leállás előtt parádés formában volt, sőt, a minap a kupában is sikert könyvelhetett el az együttes, hiszen épp a Valarengát búcsúztatta 3-2-re saját közönsége előtt. A keretben nincsen sérült, így erős kezdőt küldhet pályára Dag-Eilev Fagermo vezetőedző.
A Valarenga is jobban tolja, mint tavaly, most az 5. 22 egységgel. Idegenben 2-2-3-as a mérlegük, a szünet előtt a Songdal elverte, és ugye ez említett kupakudarc is becsúszott a közelmúltban. A csapatra jellemző, hogy eseménydús 90 perceket produkál, az over-under mutatója 9/4. Kjartansson már 12 találatot jegyzett, a támadó ezúttal is bevetésre készen áll. A keretben két bekk sérült, de egyikük sem alapember.
Az Odd erős otthon, viszont a Valarengában szinte mindig benne van a gól. És, ha egymással randevúznak a felek, rendre elszabadul a pokol, és jönnek a találatok. Az 1-es tipp is jó választásnak tűnhet, ám a gólváltás talán biztosabb opciónak tűnik…

Olvasói sztorik