Hírek

Hajrá argentina!

Az argentinok ellen komoly kis zakóba futhat bele az iráni válogatott!

Argentína-Irán

Németország-Ghána

Nigéria-Bosznia

Argentína-Irán (0-2) 1! 1-es, és lesz a meccsen 3 találat! Mindkét csapat szerez gólt: NEM! Irán kap több sárgát: IGEN!

Az F-csoportban is folytatódik a küzdelem, és szerintünk Alejandro Sabella alakulata alaposan eltángálhatja a csörgőlabdázó irániakat…
Takarék üzemmódban tudta le minden bizonnyal a csoport legnehezebb meccsét az argentin nemzeti tizenegy. A bosnyákok ellen Messiék takarék-üzemmódban futballoztak, de így is hozták a három pontot. A vébé-újonc ugyan gyorsan hátrányba került, de később megérezte, hogy van keresni valója, és bizony megnehezítette a gauchók életét. Ugyan 2-1 lett a vége, és sok tekintetben Besicék ellenfelük fölé nőttek, valahogy még is az volt az érzésünk, hogy nem veszítenek pontot Masceránóék.
Viszont még egyszer ennyire nem is alhatnak bele egy meccsbe a csíkosak. És a felpörgésre ideális ellenfél vár rájuk ma: Irán. Higuain, Messi, Lavezzi, Di Maria, Agüero – ezzel a támadószekcióval nem csak a perzsák védelme lenne bajba. A találkozó után a szövetségi kapitány is intenzívebb játékról beszélt a későbbiekre nézve, amivel mondjuk nem rakta magasra a lécet… Demichelisék még egyszer nem futballoznak ennyire lazulósan – és nemcsak maguk miatt, hanem a közönség miatt sem! Az argentin-invázió a hírek szerint még intenzívebb lett az elmúlt napokban, úgyhogy a Mineirao Stadionban garantált lesz a hazai pálya!
Irán borzalmasan focizott a nyitómeccsén, ennek ellenére pontot szerzett. Megkockáztatjuk: ezzel a produkcióval talán csak Nigéria ellen sikerülhetett a remi… Carlos Queiroz alakulata tulajdonképpen azt hozta, amit tud: rombolni… Elnézve a keretet, nincs ezen mit csodálkozni, hiszen nem labdazsonglőrök alkotják az iráni válogatottat. No de azért látva a Nigéria elleni ütközetüket, erősen elgondolkodott az ember azon, hogy vajon érdemes-e a területi elvet ilyen szinte érvényesíteni a 32 ország kiválasztásakor…
No, de nyilván nem mi reformáljuk meg a vébé-kiírás szabályait, így hát koncentráljuk az irániakra. A torna előtt is lehetett tudni, hogy Hosseiniék alaptaktikája defenzív, alig-alig lőnek gólt, viszont nem is nagyon szórták meg őket a közelmúltban. E tények ismertetése után talán meredeknek tűnik a 0-2-es hendi, viszont azt sem szabad elhallgatni, hogy klasszisokkal sem mostanában találkozott a zöld-fehér sereg.
AZ argentin válogatott szerintünk nullra nyer – nem érezzük a potenciált az iráni együttesben. És ha Messiék elkapják a fonalat, könnyen kiütés lehet a vége; egy önbizalom növelő siker jót tenne a közönségnek is… A lapokból tuti, hogy Irán kapja majd a többet, és bízunk három gólban is! Mi ezekkel a tippekkel támadjuk be ezt a mérkőzést!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik