Hírek

Halmosi: Feltámadnak a spanyolok!

Halmosi Péter, a Haladás volt válogatott balszélsője szerint a következő napokban jó néhány meccs pontosztozkodással zárul a vébén...

Halmosi Péter, a Haladás volt válogatott balszélsője szerint a következő napokban jó néhány meccs pontosztozkodással zárul a vébén…

Ausztrália-Hollandia 1-3!

– Robbenéknek minden összejött az első fordulóban, meggyőződésem, hogy a kenguruk nagyon fegyelmezetten és zártan futballoznak majd a hollandok ellen. Ettől függetlenül sima európai sikert várok.

Spanyolország-Chile 2-0!

– A spanyolok nagy pofont kaptak, de pont attól remek csapat Iniestáéké, hogy fel tudnak állni a padlóról. Mentálisan erősen Torresék, és ma javítanak a fürge chileiek ellen.

Kamerun-Horvátország 1-2!

– A kameruniak csalódást keltően teljesítettek, ráadásul Eto’o is megsérült. A horvátok megszorongatták a brazilokat, normális játékvezetés mellett simán lehetett volna iksz a vége. Ma nyernek Olicék.

Kolumbia-Elefántcsontpart 1-1!

– Az első játéknapon mindkét alakulat nyert. Itt is, ott is vannak remek játékosok, ma szerintem megosztoznak a felek a pontokon – megőrzik veretlenségüket, és ez továbbjutást érhet.

Uruguay-Anglia 0-2!

– A dél-amerikaiak nem játszottak jól, ki is kaptak ennek megfelelően. Az angolok partiban voltak az olaszokkal, pontot érdemelte volna dinamikus játékuk. Azt gondolom, Rooney-ék ma nem hibáznak, és magabiztosan nyernek.

Japán-Görögország 0-0!

– A két vesztes rossz meccset vív majd egymással, az óvatoskodás pedig maximum ikszet ér majd nekik.

Olaszország-Costa Rica 2-0!

– Balotelliék jól mutatkoztak be a vébén, ugyanez elmondható Costa Ricáról is. Az európaiak összeszedettek, sokáig menetelhetnek a tornán. Ma sem okoz gondot nekik az újabb győzelem.

Svájc-Franciaország 2-2!

– Noha mindkét európai alakulat nyert, egyik sem nyújtott meggyőző teljesítményt. Egy iksz adott esetben mindkét gárdának megfelelő eredmény lehet…

Honduras-Ecuador 1-1!

– Túl sok információm nincs a két válogatottról, de talán a sárga-kékek a jobbak. Ezen a csoportmeccsen viszont ez nem jön ki, szerintem gólváltás és remi lesz a vége.

Olvasói sztorik