Hírek

Apa! Kezdődik! Brazil-horvát nyitómeccs az étlapon!

Megkezdődik a világbajnokság, indul a tippverseny, mi meg rögtön tolunk jó néhány csábító opciót!

Tippverseny, 1. nap

Brazília-Horvátország

A pontos eredményt a kommentekhez kérjük!
Telitalálat 3 pont, kimenetel eltalálása 1 pont
Végeredményt a döntő után hirdetünk!

Brazília-Horvátország (0-1) 1!; Brazília kap egy sárgát a 2. félidőben; A 2. félidőben lesz több sárga; Horvátország legalább 2 sárgát kap a 2. félidőben

Kezdődjék tehát a várva várt torna, a házigazda pedig nyomban pályára is lép ma este! A Selecao azon kevés alakulatok egyike, amely szinte teljes kerettel vághat neki a megmérettetésnek. Brazíliában mindenki a trófea elhódításáról beszél, minden más tulajdonképpen csalódást jelentene a házigazdának. A felkészülés alatt nem ment rosszul Neymaréknak, és ami fontos, hogy Panamát és a szerbeket is kapott gól nélkül verték Luizék.
A horvátoknak sincs okuk panaszra, őket sem sújtotta sérüléshullám, Kovac mester pedig erős kerettel vág neki a vébének. A támadójátékuk erős, a védelmük viszont nem annyira. A felkészülési időszakban Malit és Ausztráliát verték az abroszosok.
A nyitómeccsen nem könnyű a házigazda ellen fellépni. Szerintünk Oscarék nem hibáznak, akár kettővel is elverhetik az európaiakat. És még látunk fantáziát a lapokban. A japán Nisimura Juicsi játékvezetőnek lesz dolga bőven, hiszen a hazaiak a színészkedésben, a horvátok pedig a keménységben tudnak nagyot alkotni. Úgyhogy, kedves sporttársak, ma négy tippel támadunk, bízunk a brazilokban, no és Nasimura Juicsiben!

Olvasói sztorik