Hírek

Gólok és hendis hazai!

Az ír és a svéd bajnokságban ma hazai esélyekre bukkantunk...

Dundalk-UCD +2,5!

A bajnoki arany a cél a fehér-feketéknél, és eddig bizony ennek megfelelően is teljesítenek a fiúk. Vezetik a bajnokságot, 15 mérkőzésen 35 pontig jutottak, hazai pályán pedig veretlenek (5-2-0), és redesen termelik a gólokat (22-4). A formájuk parádés, a bajnokság mellett a kupában is továbbléptek. A keretben nem dőlt ki senki, pénteken magabiztosan hozták el a pontokat a Bohemians pályájáról Horganék.
A dublini egyetemisták 14 egységgel a 10. pozíciót foglalják el, az osztályozós helyen álló Bohemians 13-nál jár. Idegenben 1-2-4-es mérlegéhez 8-16-os gólarány párosul. Régen nem nyert a gárda, az elmúlt 11 fellépése közül csak egyet nyert meg a társulat. A góllövéssel van mostanság hadilábon a fővárosi legénység: az elmúlt négy bajnokin mindössze egyszer találtak be Belhouték…
Az egymás elleni ütközetek a közelmúltban rendre eseménydúsra sikeredtek, érdekesség, hogy az Oriel Parkban az UCD kétszer is nyert a közelmúltban, mindkétszer jött a +2.5. Ma is ebben gondolkodunk, szerintünk nem lesz hiány találatokból, hármat összehoznak a felek!

AIK-Brommapojkarna (0-1) 1!

A hazaiak az élmezőnyre tapadnának, a vendégek a kiesés elől menekülnének. A fővárosi gárda egészen jó szezont fut eddig, 11 meccs után 19 ponttal az 5. Otthon viszont mát két botlás is becsúszott: a Güteborg és a Norrköing fosztotta ki (3-1-2). Viszont április közepe óta nem talált legyőzőre: két hazai sikert követően a Malmötől is ponttal tért haza. Visszatér a házi gólkirálya, viszont egy bekk besárgult. Rajta kívül egy középpályás nem bevethető. A Brommapojkarna újonc, és egyelőre úgy tűnik, magas a mérce a piros-feketéknek. A gárda tökutolsó, 11 ütközetben 5 egység édes kevés. Idegenben csak zakók, és négy vesztes mérkőzésből érkezik a fővárosba. A keretben van hiányzó, egy bekk eltiltott, két középpályás sérült. A két együttes egymás elleni mérlege nyomasztó AIK-fölényt mutat (9-1-0). Ma sem érzünk meglepetést, a sárgák kettővel elverhetik az újoncot. Tippünk tehát hendis hazai!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik