Hírek

Varane-t a Chelsea-be csábítanák

José Mourinho 25 millió eurót sem sajnálna a Real Madrid francia bekkjéért.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Daily Mirror értesülései szerint José Mourinho a Real Madrid 21 éves bekkjével, Raphael Varane-nal pótolná a Paris Saint-Germainhoz igazoló David Luizt.

A fiatal francia bekk 2011-ben épp Mourinho kérésére érkezett a “Királyi Gárdához”, ahol a portugál irányítása mellett idényről idényre jutott egyre több játéklehetőséghez, ám fejlődése Carlo Ancelotti érkezésével megrekedt.

A Realt Bajnokok Ligája-győzelemig vezető olasznál főleg Sergio Ramos és Pepe kapott szerepet a csapat védelmének közepén, míg Varane csupán 14 tétmeccsen jutott szóhoz az idény során – igaz térdsérülés hátráltatta az év jelentős részében, és a BL-döntőben kezdő lehetett így is.

Mourinho a hírek szerint 25 millió eurót sem sajnálna kiadni korábbi felfedezettjéért, az ajánlat pedig könnyen elnyerheti Ancelotti tetszését, aki nem ragaszkodik komolyabban a francia bekkhez.

Varane korábban úgy nyilatkozott, szívesen dolgozna újra a portugállal, aki többször is bizonyította madridi karrierjük során, hogy fiatalkora ellenére is bízik a bekk képességeiben.

Olvasói sztorik