Hírek

Finn és lengyel hazai esélyek…

Nem volt könnyű épeszű futballmeccset találni mára...

Kooteepee-JJK 1! (0-1)1! +2.5!

Olybá tűnik, komolyan gondolja feljutási szándékát a KTP: 5 játéknap után már öt egységgel elhúzott a mezőnytől. Jelenleg 13 pont áll a neve mellett (4-1-0), odahaza mindenkit kivégzett (3-0-0, 7-1). A formája pazar, a hétvégén a nagy rivális Hakát küldte haza kiadós veréssel. A JJK idén esett ki az élvonalból, kerete alaposan meggyengült, így nem is csoda, hogy rosszul rajtolt a második ligában. De nem kicsit… Juha Pasoja tanítványai a 9., kieső helyen állnak 4 ponttal. Idegenben kétszer szerepeltek, ám a Haka és az Ilves is jól elverte őket. A múlt pénteken az élcsapatnak szűmító HIFK gurított egy négyest nekik. És, hogy tetézzük a bajt, egy bekk kidőlt a sorból…
Azt gondoljuk, hogy a feljutásra gyúró házigazda akár kettővel is elpáholhatja a vendégeket. Egy másik szelvényen pedig behúzható a +2,5!

Lech Poznak-Ruch Chorzow 1!

Bebiztosíthatja ezüstérmét a hazai együttes, és azért otthon nem nagyon szokott hibázni a poznani alakulat. A gárda a 2. helyen áll a már bajnok Legia mögött, a rájátszásban 37 egység áll a neve mellett. A Municipal Stadium-ban jól tolják Lovrencsicsék (13-4-1), bár egy kisebb hullámvölgybe kerültek. Gdnaskban kikaptak, majd nem bírtak odahaza a Pogonnal. Teodorczyk, a 19 találatot jegyző csatár bevethető, Mariusz Rumak keretében nincs friss sérült. A Ruch Chorzow a 3. helyről várja a folytatást, e pozíció pedig ugye EL-t ér Lengyelországban. 33 pontos, tehát elméletileg a Legia Gdansk vagy a Gronik Zabze is beérheti. Jan Kocian alakulata jó passzban van, és idegenben is határozott: 8-3-6-os a mérlege. Legutóbb a már ünneplő fővárosi társulatnál győzött. Egy középpályás hete óta sérült. Az egymás elleni mérlegük nyomasztó poznani fölényt mutat, ebben a felállásban a két legutóbbi ütközet során egyaránt négyet kaptak a vendégek. Ma ha nem is lesz 4 találat a hazai oldalról, de azt gondoljuk, hogy hona az iksz is elég lenne a boldogságoz, megnyeri utolsó hazai fellépését a kék-fehér brigád. Tippünk tehát: 1-es!

Olvasói sztorik