Hírek

Svéd hazai, magyar gólok!

A Göteborg a Norrköpinget látja vendégül, a Loki Felcsútra látogat...

Göteborg-Norrköping 1!

A hazaiak behúzhatják a három pontot a kissé tartalékos, egyébként is rossz passzban lévő vendégek ellen.
A Göteborg egyelőre csak a középmezőnyben tanyázik, 10 meccsen 17 pontig jutottak a fehér-kékek. Otthon 3-1-1 a mérlege, a Malmö nyert nála, az Elfsborg csent pontot, a kiscsapatokat legyűrte. A formája biztató, hiszen április eleje óta nem kapott ki, legutóbb Stockholmban a Djurgarden vendégeként hozott el pontot. A keretben a szezin elején védő kapus és egy szervező középpályás sérült Vibe, a házi gólkirály a klub honlapja szerint visszatérésre kész – vele nagyot erősödik a támadószekció.
A Norrköping némiképp meggyengült tavalyhoz képest, ettől függetlenül a szakértők szerint nem kell tartaniuk a kieséstől. A sárgák 10 ütközetben 11 egységet húztak be, vendégségben 1-1-3-as sort tudnak felmutatni. Meglepetésre az erős AIK-nl diadalmaskodtak, Halmstadban remiztek, háromszor viszont nullára kaptak ki. A brigád két vereségből érkezik Göteborgba, a kalmari égést egy hazai zakó követte, az újonc simén kifosztotta (Falkenbergs 0-3). A klubtól származó információk szerint a középpálya hiányos lesz, sőt, egy támadó sem bevethető.
A Gamla Ulevibe nem nyerni jár a Norrköping. Á szerintünk ma sem járnak sikerrel a sárgák. A házigazda nem hibázik, erősebb keretével lezúzza a kissé tartalékos vendégeket. Tippünk tehát: 1-es!

Puskás Akadémia-Debrecen +2,5!

Akár már ma bajnok lehet a Loki – szerintünk egyébként az is lesz, ám mi most inkább a gólokban látunk fantáziát…
A Puskás Akadémia csapat bennmaradt az élvonalban – megkönnyebbülhetnek tehát a felcsúti ultrák! 🙂 Benczés Miklós alakulata 28 egységig jutott, odahaza 5-3-6-os sort produkálva. Ám, amióta beköltöztek új otthonukba Tisclerék, azóta bizony még nem sikerült egy egységet sem behúzniuk: előbb a Vidi, majd a Győr is elverte Vaszicskuékat. A formájuk elég gyatra, legutóbbi hat bajnokijukból ötöt bebuktak, csak egy Pécs elleni remi ért pontot. A kékek támadószekciója nem rossz, viszont a védelme borzalmas – már 49-szer kapitulált…
A debreceniek megkoronázhatják idei produkciójukat, hiszen ha nyernek, úgy gyakorlatilag megnyerik a bajnokságot. A hajdúságiak jelenleg 59 pontnál járnak, csak úgy, mint a az ETO, ám a zöld-fehérek már 29 bajnokin vannak túl. Vendégségben is acélos volt a Kondás-legénység (6-5-3), és jó passzban is vannak Korhuték. Bódiék három győztes ütközetből érkeznek, és ezeken a fellépéseken 13 találatot jegyeztek Sidibéék.
Ősszel 2-1-re győztek Debrecenben a piros-fehérek, és most is el tudnunk képzelni egy hasonló eredményt. A felcsútiaknak már édes mindegy, extra motivációt nem látunk Polonkaiéknak. A Loki szerintünk győz, és a meccsen lesz legalább három gól!

Olvasói sztorik