Hírek

Holland kapus a Pool célkeresztjében

Vorm lehet Mignolet új riválisa.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere egy friss nyilatkozatában kijelentette, szeretne nyáron egy új kapust csábítani az Anfield Roadra, hogy ezzel plusz motivációt biztosítson jelenlegi hálóőreinek, Brad Jones-nak és Simon Mignolet-nak.

“Jelenleg két remek kapusunk van, de egy hosszú idény során, ahol a Bajnokok Ligájában is komoly megmérettetések várnak ránk elengedhetetlen egy harmadik hálóőr is a keretben. A rivalizálás még külön jót is tehet a csapatnak” – mondta a menedzser, aki a Mirror értesülései szerint már meg is találta fő kiszemeltjét.

Rodgers állítólag a Swansea City 30 éves kapuvédőjét, Michel Vormot szeretné az Anfield Roadra csábítani. A hálóőr 2011 óta 89 PL-bajnokin bizonyította rátermettségét, nem egyszer a Swansea hősének bizonyulva.

Vorm iránt korábban az Arsenal és a Barcelona is érdeklődött. A Swansea-nál pedig olyannyira komolyan veszik a válogatott kapus lehetséges távozását, hogy már ajánlatot is tettek a Readingnél védő Alex McCarthyért – írja a Daily Mirror.

Ugyan élő szerződés köti a Liverpoolhoz, a klubvezetés látványosan nem számol a spanyol Pepe Reinával, aki az idei szezont a Napolinál töltötte kölcsönben és a fentiek tükrében szinte biztosan távozik a Mersey-partiaktól.

Olvasói sztorik