Hírek

Lipcsei: Barca, Arsenal és Fradi győzelem!

Természetesen a mostani hétvégén sem maradhatunk sztártippelő nélkül, ezúttal a Ferencváros ikonját, Lipcsei Pétert faggattuk az előttünk álló napok rangadóival kapcsolatban.

Természetesen a mostani hétvégén sem maradhatunk sztártippelő nélkül, ezúttal a Ferencváros ikonját, Lipcsei Pétert faggattuk az előttünk álló napok rangadóival kapcsolatban.

Barcelona – Atletico Madrid, 1

Habár sokat botladozott idén a Barcelona, megkapták az esélyt a sorstól, hogy bajnokságot nyerjenek. Remek csapat az Atletico is, de hazai közönség előtt, a Nou Campban a gránátvörös-kékek élni fognak a lehetőséggel és megnyerik a bajnokságot!

Real Madrid – Espanyol, 1

Bár a királyi gárda vélhetően már a Bajnokok Ligája döntőjével van elfoglalva, hazai közönség előtt illene szépen búcsúznia, úgyhogy szerintem magabiztosan verik majd az Espanyolt.

Real Sociedad – Villarreal, 2

A Villarrealt jobb csapatnak tartom, idegenben is győzni fognak az utolsó fordulóban.

Arsenal – Hull City, 1

Szombaton véget ér az Arsenal évek óta tartó rossz sorozata, Arsene Wenger együttese ugyanis végre újra trófeát nyer majd.

Dortmund – Bayern München, 2

Habár a bajoroknak nagy csalódást jelentett a csúfos Bajnokok Ligája kiesés, a Német Kupa némi gyógyír lehet a sebekre. Guardioláék sikerét várom a döntőben.

Honvéd – MTK, X

A Honvédnál fiatalok fognak játszani, az MTK pedig bebiztosította a bennmaradását, így igazán nagy tétje nem lesz a találkozónak. Nálam döntetlen.

Haladás – Ferencváros, 2

A Fradinak mindenképpen nyernie kell, hogy legyen még esélye a dobogóra és az ezzel járó Európa-liga szereplésre, így ha nehezen is, de győzni fog Szombathelyen.

Benfica – Rio Ave, 1

Habár a Benfica játékosainak fejében biztosan ott lesz a szerdán elbukott El-döntő, mind a szurkolókat, mind saját magukat kárpótolhatják némileg, ha megnyerik a kupát.

Veresegyház – Ferencváros II., 2

Számunkra élet-halál kérdés ez a mérkőzés a bennmaradás szempontjából, úgy is készültünk rá egész héten, így mindenképpen három ponttal szeretnék távozni Veresegyházáról.

Olvasói sztorik