Hírek

Kezdődik a jegyárusítás

Drapéria egyeztetés lesz minden szektornál a kijelölt zónában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Május 13-án, kedden a miskolci DVTK Stadion ad otthont a Diósgyőr-Videoton FC Ligakupa-döntőnek, valamint az MTK-Ferencváros MOL Női Magyar Kupa-finálénak. A jegyárusítás csütörtökön kezdődik a két mérkőzésre, az állóhelyek 1000 forintba, az ülőhelyek 1500 forintba kerülnek – írja az mlsz.hu.

Miskolcon és Székesfehérváron helyszíni jegyárusítás is kezdődik a megszokott jegyértékesítő helyeken. A MOL Női Magyar Kupa-döntő 16.00 órakor kezdődik, a Ligakupa fináléját 19.00 órától rendezik meg, a belépők mindkét találkozóra érvényesek.

A Ligakupa-döntő előtt, 17:30-18:30-ig külön drapéria egyeztetés lesz minden szektornál a kijelölt zónában. A sportlétesítmény területére kizárólag írásban engedélyezett zászlók és felíratok bevitele megengedett. Kérjük a szurkolókat, hogy belépés előtt ellenőrizzék, nincs-e olyan tárgy a birtokukban, amit a pályarendszabályok alapján nem szabad bevinni a stadionba (az esernyő is ilyen tárgynak számít)! Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzést követő ünneplés során a nézők nem léphetnek a pálya területére.

Olvasói sztorik