Hírek

Svéd és angol hazai!

Két locsolkodás között két másodosztályú meccsnek jártunk utána...

Hammarby-Angelholms +2,5! 1!

Komolyan veszik a feljutást idén a zöldek, ennek megfelelően nem is kegyelmeznek a vendégeknek!
A hazaiak tavaly leszerepeltek, ugyanis nem sikerült kivívniuk a feljutást az élvonalba. AZ idén viszont jól kezdtek, két siker áll a nevük mellett, gólarányuk pedig önmagáért beszél: 6-0! A chilei támadó, Pinones-Arce remek passzban van, legutóbb, a Degefors 5-0-ás kitöméséből két találattal vette ki a részét.
Az Angelholms tavaly a tabella első felében zárt, feljutásra ugyan nem volt esélye, de masszív alakulatnak számított, különösen idegenben. A piros-fehérek az idén sem fogalmaztak meg extra célokat. A nyitónapon csúnyán kikaptak otthon az Österstől (1-4), majd ezt követően győztek a Jönköpongnél (2-3) – igaz, egy órát emberelőnyben játszhattak Samuelssonék, és így is csak a hajrában sikerült fordítaniuk…
A Tele2 Arénában ma a hazaiak diadalát, no és legalább három találatot várunk. A zöldek ezúttal komolyan rágyúrnak a feljutásra, és ennek érdekében nem szabad hibázniuk. Tippünk hazai és +2.5!

Derby County-Barnsley 1! +2.5!

Amit tavaly megúsztak a piros-kék-fehérek, az idén aligha… A Derby nem kegyelmez, újabb sikert arat!
A hazaiak a 3. helyről várják a folytatást, előzésr, azaz az egyenes ágon való feljutásra szinte semmi esélyük, a play off-os pozíció viszont tutit. Még azt is gondolhatnánk, hogy hátradőlnek Steve McClaren fiai, ám ez Anglia, ahol a futball a szurkolókért van… A gárda 12-4-5-ös hazai sorával az erősek közé tartozik, 77 rúgott gólja pedig azt jelenti, hogy a második legattraktívabb támadószekció az övék. Chris Martinék formája biztató, három nyertes ütközetből érkeznek a mai, Pride Park Stadium-ban rendezendő összecsapásra.
Danny Wilson alakulata nagy bajban van: tavaly az utolsó fordulóban sikerült kivívni a bennmaradást, ám az idén aligha sikerül megismételni e produkciót. Egy esztendeje 55 egység állt a gárda neve mellett, az idén mindössze 39… A helyzetük így sem reménytelen, ugyanis a riválisok sem brillíroznak, a 17. Birmingham is 43-nál jár. Etuhuék sorsolása nem egyszerű, a mai kirándulás után még mennek a Borough-hoz, majd zárónapon a QPR-t fogadják… A 23. helyezett alakulat 4-4-13-as vendégmérleggel rendelkezik, a formájuk viszont elkeserítő: legutóbbi öt bajnokijukból csak egyet nyertek meg, igaz, az fontos olt, hiszen a rivális Charltonnál diadalmaskodtak. Nagy bravúr lenne a bennmaradás kivívása…
December végén idegenben is nyerni tudott a Derby – és ma sem várunk meglepetést. A fehér-feketék jó passzban vannak, szerintünk látványos meccsen verik a kiesőjelöltet. Tippünk 1-es és +2.5!

Olvasói sztorik