Hírek

Hevesi Tamás: Nem hibáznak a dobogósok itthon!

Ezúttal Hevesi Tamás, népszerű előadóművész, volt élvonalbeli tréner, az FFC jelenlegi vezetőedzője adott sok-sok tutikat a hétvégére. Irány Nyugat-Európa, itthon pedig tippvadászat az NB/I-ből no és a BLASZ I-ből...

Hevesi Tamás: Nem hibáznak a dobogósok itthon!

Ezúttal Hevesi Tamás, népszerű előadóművész, volt élvonalbeli tréner, az FFC jelenlegi vezetőedzője adott sok-sok tutikat a hétvégére. Irány Nyugat-Európa, itthon pedig tippvadászat az NB/I-ből no és a BLASZ I-ből…

Atletico Madrid-Elche 3-0!

– Mentálisan elképesztő erős az Atletico, elképzelhetetlennek tartom, hogy épp az Elche ellen hibázzanak.

Puskás Akadémia-Pécs 1-1!

– Kíváncsi vagyok, melyik Pécset látjuk futballozni. Ha a múlt heti, “sztrájkolós” együttes lép pályára, úgy nem terem babér Márton Gáboréknak. Ha viszont összekapják magukat, akkor képesek lesznek legalább egy ikszre.

FFC-Ikarus 2-1!

– Köszönöm a kérdést… Tele vagyunk hiányzókkal, az Ikarus pedig nagyon jól megy tavasszal. Bravúr lenne a győzelem, de én bízom a srácokban. 2-1 lesz a javunkra!

Lombard-Győr 1-2!

– Szoros meccsen nyernek a győriek, 1-2 lesz a vége.

Udinese-Napoli 1-1!

– Ugyan a Napoli lényegesen előrébb áll a tabellán, ma mégsem nyernek a Friuliban. Olaszos 1-1-et várok.

Kaposvár-Haladás 0-1!

– Nem tetszik, ami Kaposváron folyik, Balázson kívül alig van magyar a keretben. Nem úgy Szombathelyen, drukkolok a Hali fiataljainak. Nyernek is Radóék 0-1-re!

Parma-Inter 1-1!

– Két élcsapat elosztozik a pontokon.

Paks-Debrecen 1-3!

– A tolnaiaknak nagyon nem megy, az edzőváltás sem jött be. A Lokinak jót tett a múlt hétvégi pofon, és szerintem ma motiváltak lesznek. Ez pedig három pontot ér Pakson.

Újpest-Videoton 2-2!

– Valami nem stimmel Fehérváron, személyes véleményem szerint már rég el kellett volna küldeni Gomes mestert, mert szörnyű, amit művel a csapattal. Ma sem győznek, szerintem iksz lesz a lilák ellen.

Chelsea-Sunderland 3-0!

– A Chelsea tapadni akar a Liverpoolra, a Sunderland nem képes pár napon belül újabb bravúrra. Sima hazai.

Lyon-PSG 1-2!

– Nem kicsit Ibra-függő a PSG, ám a kupadöntőben akár vele, akár nélküle is a fővárosiak ünnepelhetnek.

Dortmund-Mainz 3-1!

– A Borussia játéka nagyon tetszik, megkockáztatom, hogy “játékosabbak”, mint a Bayern. Két kemény meccsel a lábukban érkeznek a mai ütközetre, amelyen ismét győznek.

Barcelona-Athletic Bilbao 2-0!

– Kivételesen nyer majd a Barca… Válságban vannak a katalánok, a baszkok viszont jól mennek az idén. Nem lesz fieszta, az északiak zártan védekeznek majd. 2-0-ra azért csak nyernek Messiék.

Norwich-Liverpool 1-2!

– Nagyon szurkolok a Poolnak! Két hónapja tettem egy olyan kijelentést, hogy az idén realitás lehet Gerrardéknak a bajnoki cím. Azóta csak nyernek a vörösök, és szerintem a válságban lévő Kanáriknál sem remegnek meg a lábak. Szoros meccsen győznek Suarezék, és tesznek egy lépést a bajnoki aranyérem felé!

Olvasói sztorik