Hírek

Győztek a Pintér-bébik

Az U20-as és az U21-es válogatott is edzőmeccsel zárta a kétnapos edzőtábor Telkiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hét első két napján mindkét korosztályos válogatott összetartáson vett részt Telkiben. Pintér Attila az U20-as csapatnak második alkalommal, az U21-es keretnek először tartott edzőtáborozást, mindkét együttes tagjai három edzésen, és kedden egy gyakoroló-meccsen vettek részt. Az U20-as válogatott ellenfele a harmadosztályú REAC volt, Pintér Attila együttese 9-0-ra győzött.

A második meccsen az U21-es együttes a Győri ETO második csapata ellen lépett pályára, itt a válogatott 5-0-s győzelmet aratott. Mindkét meccsről elmondható, hogy az edzőtáborozáson résztvevő összes játékos lehetőséget kapott.

– Mindenekelőtt szeretném megköszönni a REAC-nak és a Győrnek a segítségüket, amivel lehetővé tették, hogy egy-egy meccsel zárjuk az edzőtábort – mondta az MLSZ honlapján Pintér Attila. – Az U21-es válogatottal először találkoztam, amit két nap alatt el lehetett végezni, az elvégeztük, és örömmel láttam, hogy a meccsen az edzésen átvett taktikai elemekből sokat viszontláttam. Az U20-as csapattal már dolgoztam együtt, itt kifejezetten szembetűnő volt, mennyivel pontosabban és fegyelmezettebben hajtották végre a gyakorlatokat a játékosok, ezzel is bizonyítva, mekkora szükség van ezekre az összetartásokra.

Felkészülési mérkőzések

U20-válogatott – REAC 9-0

U20-válogatott: Banai (Rusá, 30., Gelei V., 60.) – Angyal (Botka, a szünetben), Dulló (Zsira, a szünetben), Kocsis G. (Jagodics B., a szünetben), Hangya (Cseme, a szünetben), Holdampf (Illés D., a szünetben), Pintér A., Márkvárt (Berk, a szünetben), Szécsi M. (Cseke, a szünetben), Király B. (Ádám M., a szünetben), Prosser

Gólszerzők: Prosser (2), Ádám M. (2), Berki (3), Cseke (2)

U21-válogatott – Győri ETO II 5-0

U21-válogatott: Jova (Gyürü, 30., Czuczi, 60.), Szolnoki (Földes, a szünetben), Tar Zs. (Gengeliczki, a szünetben), Baráth (Tamás M., a szünetben), Engel (Fejes J., a szünetben), Windecker (Patvaros, a szünetben), Gyurján B. (Baracskai, a szünetben), Kovács I. (Nagy G., a szünetben), Vécsei (Pekár, a szünetben), Holman (Vernes, a szünetben), Ugrai (Gréczi, a szünetben, Horváth P., 60.)

Gólszerzők: Holman, Vécsei, Kovács I., Ugrai, Horváth P.

Olvasói sztorik