Hírek

Egy angol, egy BL…

Ma a Chelsea-PSG és a Watford-Leeds meccseknek jártunk utána.

Watford-Leeds 1! +2,5!

Nagyon nem megy mostanság a fehéreknek, akik a Watforddal rendre eseménydús mérkőzéseket játszanak. Ma sem várunk mást…
Lassan-lassan a végéhez közeledik a Championshipben is a pontvadászat, és hőseink bizony csalódást keltően teljesítettek az idén. A Watford nemes célokkal, osztályváltásról álmodozva vágott neki a bajnokságnak, ám Zolával és Giuseppe Sanninoval is sokat botladozott a gárda. Ennek megfelelően jelenleg mindössze a 12. helyről várja a folytatást 53 ponttal – 10 egységre a play offtól. Tőzsérék a Vicarage Road-on 9-5-6-os mérleget értek el, viszont január eleje óta nem találtak legyőzőre saját közönségük előtt. A gólokkal nem állnak rosszul, Deeney-ék otthon 32-20-as, összességében pedig 61-48-as arányt hoztak össze. Egy bekk, egy középpályás és egy támadó sérült a keretben, tán a múlt meccsen megsérült olasz középpályás hiánya jelenti a legnagyobb veszteséget. A forma nem rossz, Angelláék a legutóbbi öt csatájukból csak egyet buktak el.
A Leeds-nél mostanság nem igazán a pályán elért eredmények tematizálják a szurkolók véleményét, hanem a tulajdonosváltás. Az olasz üzletember, Massimo Cellino ugyanis zöld utat kapott a többségi tulajdonjog megszerzéséhez. A szárd befektető érkezését nem feltétlenül támogatják a drukkerek, többször nemtetszésüket fejezték ki érkezése miatt…
No, de azért a csapatról se feledkezzünk meg. Pedig gyúrnak rá a fiúk rendesen. A patinás klub csak a 16. 47 ponttal. Megnyugtató, hogy kiesési gondja nem lesz, viszont az előrelépés is hiú ábránd. A társulat 5-4-11-es vendégsora elkeserítően gyenge, ennél már csak a formája pocsékabb? 11 bajnokiból egyetlen siker, a legutóbbi két fellépésüket úgy bukták el Brian McDermott fiai, hogy még gólt sem rúgtak. A gólkirályjelölt Mc.Cormack legutóbb három játéknappal ezelőtt talált be, azóta neki sem megy a játék. A keret nem teljes, egy jamaikai meghatározó középpályás és a bajnokság első felében védő első számú kapus továbbra sem bevethető. Egy biztos, a szurkolók zöme egy cseppet sem bánná, ha véget érne ez a rémálomszerű szezon…
A Watford jobb passzban van, és otthon azért nem gyenge. Az egymás elleni meccseiken korábban rendre jöttek a gólok – ezt az opciót is értékesnek tartjuk. No meg azért összességében Sannino mester fiainak szavazunk bizalmat. Ez a Watford jelen állapotában erősebb a Leeds-nél…

Chelsea-PSG Mindkét fél betalál: IGEN!

Mourinhonak valami nagyot kell alkotnia csapatával ma este – az óvatoskodásnak helye nincs. Így viszont a párizsiak is fickándozhatnak, még Zlatan nélkül is…
A francia fővárosban 3-1-re nyertek a piros-kékek, tehét fel van adva a lecke a londoniaknak. Mourinho mester alakulata eddig extra megerőltetés nélkül jutott el a BL legjobb nyolc csapata közé, most azonban masszív ellenállásba ütköztek Torresék. A kékek kátgólos hátrányt szedtek össze, ami viszont mellettük szól, hogy Hazard révén betaláltak. És, ha a hajrában kicsit jobban koncentrálnak Luizék, akkor bizony megúszhatták volna Pastora 92. minutumban esett találatát… Nem így történt, így tehát a továbbjutásra lényegesen csökkent Ramiresék esélye.
Terryék formája igencsak szeszélyes mostanság: idegenben a Crystal Palace-nál és az Aston Villánál is kikaptak, így a bajnokságban is hátrányban van vesztett pontok tekintetében mind a Liverpoolal, mind pedig a Manchester Cityvel szemben.
Eto’o sérült, Ramires pedig eltiltását tölti majd.
Ami a francia elitalakulatot illeti, nos, Blanc mester legénysége bizakodva, de nem elbizakodottan várja a visszavágót. A legendás bekk úgy nyilatkozott a minap, hogy veszélyes eredmény a 3-1, nem szabad bekkelniük, ugyanakkor a taktikában fontos szerepet kap majd a gyors kontrákra épülő elem.
Cavaniék a bajnoki cím kapujába jutottak hétvégi sikerükkel, ám a dúsgazdag klub Európában is maradandót alkotna. Mottáék eddig sem kímélték ellenfeleiket a BL-ben, és az első mérkőzésen is bizonyították, hogy igazi topcsapattá értek az elmúlt esztendőkben.
Parádés forma, igencsak erős játékosállomány. Mondjuk ezt akkor is, hogy Zlatan Ibrahimovics kihagyja sérülés miatt a mai ütközetet. A támadósorban így is lesz kiből válogatnia Balnc-nak, hiszen Lavezzi, Pastore és Cavani is bevetésre vár.
A Chelsea-nek, azaz Mourinho mesternek valami újat kell kitalálnia, hiszen a mostanság megszokott, olykor kissé óvatos játékkal nem sokra megy majd a gallokkal szemben. Az a határozott meggyőződésünk, hogy a PSG is betalál majd a kilencven perc során – és ugyan ezt el tudjuk képzelni Oscarékról is. Minket leginkább a mindkét fél betalál opció csábít – erre is fogadunk!

Éjszakai kosárzuhatag Onemissing sporttárstól!

Utah Jazz-Dallas Mavericks 2014-04-09 – 03:00

A hazaiak éven igen rosszul teljesítenek utolsó helyen állnak a konferenciájukban.
Utóbbi 5 meccsekből 4-et elbuktak. Ezzel szemben a vendégek Play Off-ot érő 7. helyen (ez is gyenge tőlük), de a lényeg hogy még 4 meccs van hátra alapszakaszból nekik és megszerezhetik a 6. helyet is ami nagyon nem mindegy továbbiakban. Utolsó 5 meccsből 4 győzelem 1 hosszabbításos vereség. Nowitzki újra nagy formában játszik és a kecskeszakállas félvér is igen jól tologatja utóbbi meccseken.

Dallas 105,1 az Utah 94,5 pontot átlagol.

Tipp: Dallas siker + 190,5 pont. Merészebb: Dallas -7,5ről és over 199,5 pont

Atlanta Hawks – Detroit Pistons 2014-04-09 – 01:30

Hazaiak utolsó két meccsét élőbe néztem, nagyon szépen játszottak jelezvén hogy igényt tartanak a 8. még rájátszást érő helyre. Erre minden esélyük is megvan. Forma: 3 gy2v szemben a vendég 3v2gy-el.

Hawks 101,1 a Detroit 100,9 pontot átlagol.

Mivel a hazaiaknak fontos a 8. hely megtartása így inkább a Hawks -6,5-et tenném.

Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs 2014-04-09 – 02:00

Vendég csapat óriásit játszik eddig, végső győzelemre is esélyesek. Matematikailag is elsők konferenciában a hazaiak pedig kiestek.

Győztest így nem is firtatnám, ellenben a pontokat! Hazaiak 106,7 –et a vendégek 105,6-ot átlagolnak. A bukik 206,5 pontra húzták a határt 1.90-ért ez tetszik a napban egyik legjobban. Felmehetünk 215-pontra is ami már 2.75 X pénzt ér! Felszabadult játékot várok.

Miami Heat – Brooklyn Nets 2014-04-09 – 02:00

Ami nyugaton a Spurs az keleten a Miami. Első fogadja az 5.-et. Heat otthon nagyon tud védekezni és a két meccsel ezelőtti hosszabbításos vereséget feledtetni akarják. Mérkőzés végén fejben erősebbek.
Miami -7-ről és itt a kevesebb pontot mondom, bátraknak under 191,5, de hogy 200 alatt marad az elég erős.

Sacramento Kings – Oklahoma City Thunder 2014-04-09 – 04:00

OKC-nek a második helyett megkell tartania, hazaiaknak már mindegy. Ennek megfelelően egy minimum 5-6 pontos OKC sikert várok egy sokpontos mérkőzésen.
Over 201,5 igen szép 1.90-ért annak fényében, hogy a hazaiak 100,6 a vendégek pedig 106,3 pontot átlagolnak.

Olvasói sztorik