Hírek

A Real is vinné Mourinho üdvöskéit

A PSG mellett a madridi alakulat is bejelentkezett Hazardért és Oscarért.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A spanyol AS értesülései szerint a Real Madrid szemet vetett a Chelsea két ifjú támadó középpályására, a brazil Oscarra és a belga Hazardra.

Köztudott, hogy José Mourinho, a londoni klub menedzsere nyáron komoly átalakításokra készül az együttes támadószekciójában. Vélhetően négy csatárától, Bától, Torresztől, Eto’ótol és Lukakutól is megválik, helyükre pedig olyan klasszisok érkezhetnek, mint Falcao, Diego Costa, Rodrigo vagy Mandzukic.

A portugál mesternek ugyanakkor megkötheti a kezét a FIFA Financiális Fair Play-szabályozása. Mivel a londoniak az elmúlt években veszteséggel zártak az átigazolási piacon, idén muszáj lenne pozitív oldalon tartaniuk a mérlegüket. Azaz Mourinho lényegében csak akkor tud költeni, ha el is ad. A kérdés az, hogy a fenn említett négy labdarúgó távozása elég hasznot hajt-e, vagy a Chelsea-nek mástól is meg kell majd válnia?

Ha igen, a Realnak komoly esélye lehet legalább az egyik kiszemelt megszerzésére, igaz ehhez az elképesztően tőkeerős PSG-vel kell megvívnia egy “ajánlat-háborút”.

Olvasói sztorik