Hírek

Európába vágyó csapatok…

Olaszországban és Franciaországban is a hajrájához közeledik a bajnokság. Minden pontnak nagy jelentősége van...

Parma-Napoli 2! Mindkét csapat szerez gólt: IGEN

A tartalékos keresztesek ellen nyerhetnek a déliek…
Parádés sorozata szakadt meg a múlt héten a Parmának. Donadoni mester fiai hosszú veretlensége Tornióban szakadt meg (Juve, 2-0), aztán folytatódott a mélyrepülés. Az Olimpicóban a Lazio gyűrte le Biabianyékat, és, hogy még rosszabb legyen a parmaiak közérzete, 80 perces meccspótlásuk ugyancsak kudarccal végződött ugyancsak Rómában: a farkasok 3-1-re verték a sárga-kékeket. És, hogy tetézzük a bajt, az északiak el is fogytak rendesen a fővárosban. Nem lesz ott ma az Ennio Tardiniben az eltiltott Amauri és Lucarelli, sérült Cassano, Pozzi és Gargano, Paletta pedig beteg…
Odahaza is masszív a Parma, 6-7-2-es a mutatója, ehhez 22-16-os gólarány párosul. A gárda a 6., 47 egységig jutott, könnyen megszerezhet egy EL-pozíciót.
A Napoli 64 pontjával magabiztosan őrzi a 3. helyét, a BL-selejtező tutira összejön. Rafa Benitez mester fiai 9-3-3-as idegenbeli sort produkált, Rómában, Torinóban és Bergamóban kaptak ki a déliek. A 28 rúgott vendégtalálat kimondottan soknak számít – ma is várunk gólokat Higuainéktól… A forma jó, két nyertes meccsből érkeznek Parmába. Rafael, Zuniga és Maggio sérült, tehát erős lesz a csapat.
Az ősszel meglepetésre nyert a Parma Nápolyban, előtte viszont inkább a halványkékek voltak eredményesebbek. És ma is bizalmat szavazunk Hamsikéknak! A déliek a megfogyatkozott keresztesek ellen behúzhatják a három pontot! No, és azért a gólváltás is benne van a pakliban…

St. Etienne-Nice 1!

A zöldek a dobogóra, így a BL-re hajtanak – a vendégekben kevesebb motivációt érzünk…
Győztes rangadóról érkezik a mai ütközetre a zöld sereg: Lyonból hozták el a három pontot Brandaóék! A Lille-t üldöző gárda 54 egységig jutott 31 fellépésen, 10-3-2-es hazai statisztikájához 30-13-as gólarány párosul. A keret nem lesz teljes, ugyanis két gólerős középpályás sérült. Erdingék ettől függetlenül motiváltan, jó formában várják a csatát.
A nizzaiak 38 pontjukkal immár középcsapatnak számítanak, viszont idegenben gyengék: 2-3-10-es sorukhoz 7-22-es gólarány párosul. A piros-feketék jó passzban voltak az elmúlt hétvégéig, a párizsi hengert viszont Bosettiék sem tudták megállítani. A keretben egy alapközéppályás sérült, rajta kívül csak perememberek hiányoznak majd.
A St. Etienne-t erősebbnek érezzük, ráadásul a vendégek idegenben gyatrák. A motiváltabb zöld gárda behúzza a roppant fontos három pontot! Tippünk tehát: 1-es!

Olvasói sztorik