Hírek

Angol válogatott páros a Unitednél?

A MU 50 millió fontot sem sajnálna Shaw-ért és Lallanáért.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A TalkSPORT értesülései szerint a Manchester United 50 millió fontos ajánlatot készül tenni a Southampton két válogatott labdarúgójáért, Adam Lallanáért és Luke Shaw-ért.

Mindkét futballista remek szezont fut és alapember a Premier League-be két éve visszajutott együttesben. Teljesítményük Roy Hodgson szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, így jelenleg tagjai az angol válogatott világbajnokságra készülő bő keretének.

Lallanát a Chelsea és a Liverpool, Shaw-t az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City is szívesen látná korábbi lapértesülések szerint, ám a nagy megújulásra készülő United mindkét játékosnál prioritást élvezhet.

A Southampton patthelyzetben van legjobbjai eladását illetően, mivel a Times információi szerint több mint 27 millió font tartozással rendelkeznek kifizetetlen átigazolási díjak miatt. A klub vezetősége ugyanakkor korábban leszögezte, igyekeznek játékoseladás nélkül kezelni a kialakult helyzetet. Olyan futballistától pedig egyáltalán nem kívánnak megválni, akihez ragaszkodik Mauricio Pochettino menedzser.

Ennek ellenére komoly csoda lenne, ha a “Szentek” meg tudnák tartani mindkét játékost – teszi hozzá a TalkSPORT.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik