Hírek

Lisztes Krisztián: Zöldek hétvégéje!

Lisztes Krisztián, a válogatott és a Fradi egykori remek szervezője adott 11 tutit a hétvégére - volt csapatai is terítékre kerültek...

Lisztes Krisztián: Zöldek hétvégéje!

Lisztes Krisztián, a válogatott és a Fradi egykori remek szervezője adott 11 tutit a hétvégére – volt csapatai is terítékre kerültek…

Újpest-Ferencváros 1-3!

– Kétgólos győzelmet arat a Fradi, legalább is nagyon bízom benne. A derbi mindig kicsit más, mint a többi összecsapás. Higgadt játékot várok az FTC-től, és természetesen három pontot.

Hamburg-Leverkusen 2-0!

– A patinás északi klub az életéért küzd, mindig pontra égetően szüksége van a bennmaradáshoz. A Leverkusen ugyan élcsapat, viszont ez a tavasz eddig nem úgy alakul, ahogy azt eltervezték. Győz a HSV!

Newcastle-Manchester United 1-1!

– Ikszet érzek, a vendégek a keddi BL-rangadó után ezúttal is remiznek.

Werder Bremen-Schalke 04 2-0!

– Ismét egy érzelmi döntés: nyernek a hazaiak!

Real Sociedad-Real Madrid 0-3!

– Bár nem könnyű nyerni San Sebastianban, mégis úgy érzem, hogy Ronaldoék simán győznek – sőt, már pontot sem nagyon veszítenek a bajnokság hátralévő részén…

Inter-Bologna 4-2!

– Szeszélyesen teljesítenek a kék-feketék, ám ma szerintem a szebbik arcukat mutatják. Gólos meccset érzek, a kiesőjelölt is betalál, akár kétszer is – de ez is kevés lesz Palacioék ellen.

Honvéd-DVTK 2-1!

– Bonazzoli megszerzi első góljait az NB/I-ben, a kisebb hullámvölgyben lévő borsodiak nem ma jönnek ki a gödörből…

Paks-MTK 1-1!

– Igazi kiesési rangadó: egyik fél sem mer majd kockáztatni, óvatos futballt várok mindkét oldaltól. Ez viszont csak egy-egy pontot ér a feleknek.

Debrecen-Győr 1-2!

– Szurkolok egykori játékostársamnak, Horváth Ferinek, emellett pedig izgalmasabbá is válna a bajnokság, ha a győriek kicsit megközelítenék a Lokit. Nyernek a zöldek!

Everton-Arsenal 1-3!

– Parázs csatában az ágyúsok végre összekapják magukat, és újra három pontot kasszíroznak.

Parma-Napoli 2-2!

Mindkét alakulat rendben van, sok gólra, no és döntetlenre számítok Parmában.

Olvasói sztorik