Hírek

Megvan az angol Iniesta

Pochettino szerint Angliának hosszú ideje szüksége lett volna már egy Lallana szintű középpályásra.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Remek szezont fut idáig Adam Lallana, a Southampton saját nevelésű, 25 esztendős középpályása. A labdarúgó már tíz gólnál jár az idei idényben, ráadásul nyolc gólpasszt is kiosztott, ezzel pedig Roy Hodgson szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, így ott lehet a brazíliai világbajnokságon.

Lallana a hétvégén is kulcsszerepet játszott a Southampton Newcastle elleni 4-0-s diadalában, Mauricio Pochettino, a “Szentek” menedzsere pedig nem győzte dicsérni őt a lefújást követően.

“Hosszú ideje nem láttunk már hozzá hasonló játékost ebben az országban” – nyilatkozta az argentin tréner. “Az elmúlt időszakban számos remek lehetősége volt, hogy bizonyítson alkalmas a válogatottságra. Mindig is mondtam neki, hogy olyan kvalitásai vannak, mint a nagy spanyol középpályásoknak, Xavinak, Iniestának vagy épp Fabregasnak” – tette hozzá Pochettino.

Hogy az “angol Iniesta”, ott lesz-e a világbajnokságon, az leghamarabb májusban dől el, mindenesetre Lallana neve szerepel Hodgson előzetes, bő keretében.

A középpályás remek teljesítményével nem csak a válogatott szakvezető, de a rivális együttesek menedzsereinek is felkeltette a figyelmét. A hírek szerin az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United is örömmel látná sorai közt.

Olvasói sztorik